SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Hafta Kanlı Nigar

A- A+ PAYLAŞ

19 Aralık günü "Deli Dumrul" oyunuyla sahnelerini açan Malatya Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta "Kanlı Nigar" adlı oyun sahnelenecek.

Kadrosu henüz oluşmadığı için çeşitli illerdeki Devlet Tiyatrosu gruplarının destek verdiği Malatya Devlet Tiyatrosu'nda ilk hafta Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçıları "Deli Dumrul" adlı oyunu oynamışlardı.

Bu hafta da Ankara Devlet Tiyatrosu'nun, Sabancı Kültür Merkezi'ndeki Malatya Devlet Tiyatrosu'nda, Sadık Şendil'in yazdığı, Kazım Akşar'ın yönettiği "Kanlı Nigar"ı oynayacak.

Oyunun 26 Aralık Cuma ve 27 Aralık Cumartesi akşamları saat 20.00'de, 27 Aralık Cumartesi günü de saat 14.00'de sahneleneceği, detaylı bilginin salonun 212 01 74 no.lu telefonu aranarak öğrenilebileceği belirtildi.

Devlet Tiyatrosu oyunları, öğrenciler için 2 YTL, büyükler için 3 YTL karşılığında satılan biletlerle izlenebiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız