SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Hafta 'Kocasını Pişiren Kadın'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Tiyatrosu’nda bu hafta Erzurum Devlet Tiyatrosu Debbie Isitt’in Kocasını Pişiren Kadın adlı oyununu sahneleyecek.

"Yazar: Debbie Isitt
Çeviren: Yasemin Erbulun
Yöneten: Gül Ebru Turna
Dekor Tasarım: Ceren Karahan
Giysi Tasarım: Ceren Karahan
Işık Tasarım: Kazım Öztürk
Yönetmen Yardımcısı: Ahmet Burak Bacınoğlu

Sahne Amiri: Hakan Babaoğlu
Kondüvit: Hakan Babaoğlu
Işık Kumanda: Eser Dursun
Suflör: Serkan Ay

Rol Dağılımı:

Serkan Kunter, Yasemin Erbulun, Bahar Başar

Konu:

Hilary ve Kenneth, on dokuz yıldır evlidirler. Mutfakta harikalar yaratan Hillary, müthiş bir ev kadınıdır. Kenneth, genç ve çekici Laura ile karşılaşıncaya dek her şey yolunda gider. Kenneth, Laura ile birlikte olmaya başlar ve Hillary’nin dünyası başına yıkılır. Boşanmanın ardından Laura’yla evlenen Kenneth yine de tatmin olamaz çünkü Laura, berbat bir aşçıdır ve ne yazık ki ev işleri konusunda da pek başarılı değildir. Boşanmadan sonra, evliliğini ve boşa harcadığı yaşamını sorgulayarak acı çeken Hillary, Kennneth ve Laura’yı üçüncü evlilik yıl dönümlerini kutlamak için yemeğe davet eder. Hillary, bu yemek için parlak aşçılık yeteneğini ve yaratıcılığını kullanmayı planlamaktadır.

Oyun Süresi : 2 Perde / 2 Saat
Ücretler : Tam 5 Tl
:İndirimli 3 Tl

15 Nisan 2011 Saat : 20.00
16 Nisan 2011 Saat : 14.00 – 20.00

Sabancı Kültür Merkezi (Tel: 212 01 74 / 212 01 70)"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız