SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Hafta Maç Çok Kritik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:39:29
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, ligin son haftasına kadar zirve mücadelesini bırakmayacaklarını söyledi. 

İnönü Stadı’nda basın mensuplarına açıklamada bulunan Özer, “Tokatspor karşısında güzel bir oyun ortaya koyduk. Kendi sahamızda galip geldik. Fakat bizim bu galibiyeti seri haline döndürmemiz lazım ki, üst taraftaki rakibimizle aramızdaki puan farkını kapatabilelim. Biz Hatayspor’un puan kaybedeceğine inanıyoruz. Önemli olan burada bizim kazanmamız. Bu hafta da çok kritik bir deplasmanımız var. İnşallah oradan galip gelirsek, ben zirveye biraz daha yaklaşacağımızı umut ediyorum” dedi.

Özer, takımın ligin ikinci yarısında iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, “Biz son dakikaya kadar zirve mücadelesini bırakmayacağız. Arkadaşlarımızın son haftadaki Tokatspor karşısında da onu gördük. Biz kazandığımız sürece sorun yoktur. Önemli olan seri galibiyetler almamız. Hatayspor da puan kaybedecektir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız