SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Hainlik Değil de Ne?!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:55:31
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci Şeker-İş Sendikası'nı ziyaret etti.

Milletvekili Tüfenkci, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bozdağ ve Necmettin Karakaş ile Şeker-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat'ı ve yönetimi ile bir araya geldi.

Tüfenkci, şekerin Türkiye için stratejik bir ürün olduğuna dikkat çekerek şeker fabrikalarının daha rantabl hale gelmesi için gayret göstereceklerini ifade etti.

Yaşanan terör olaylarına ve operasyonlara da değinen Tüfenkci, son zamanlarda eli kanlı terör örgütlerinin Türkiye'nin başına bela olduğunu ve bunlara da anladıkları dilden cevap verildiğini vurguladı.

Milletvekili Bülent Tüfenkci, konuşmasında AKP'nin Türkiye'nin omurgası olduğuna ifade ederek, "AK Parti hükümeti çözüm sürecinin başariye ulaşması, terör örgütünün silah bırakarak eylemlerine son vermesi için toplumun tüm kesimlerini içine alan çok geniş bir tabanda ciddi gayret gösterdi. Çözüm sürecinde bugüne kadar bir noktaya gelinmişse bu AK Parti'nin kararlılığı neticesinde olmuştur. Ancak dikkat edin son alınan çatışmasızlık ortamında ile terör örgütünün 1000'in üzerinde şiddet eylemi yaptığını görüyoruz. Diğer taraftan kendilerini Türkiye partisi olmakla tanımlayan HDP, halkı silahlanmaya çağırmaktan hiçbir sakınca görmüyor. Milletvekilleri örgüte kuryecilik yapacak kadar haddini aşıyor. Bu ne lahana bu ne turşu. HDP son günlerde yaşanan olaylar karşısında aldığı tavır ile ciddi anlamda şansını zorluyor. Terör örgütü ile iş birliği yapmanın, teröre, şiddete çağrıda bulunmanın Türkiye'de parti kapatmaya sebep olduğunu hatırlatmak lazım. Tozpembe vaatlerle milyonların oyunu alacaksın, parlamento temsil hakkı bulacaksın ve sonra kalkıp halkı öz savunmaya davet edeceksin. Bu hainlik değil de nedir? 

Şunu tüm hemşehrilerimizin bilmesini isterim, AK Parti, onüç yıl tek başına ülkemizi yönetmiş, Türkiye’yi geliştirmiş, büyütmüş, zenginleştirmiş, demokratikleştirmiş bir parti olarak, şu anda da ülkemizin geleceğinin kaygısını ve sorumluluğunu taşıyoruz. Yine sorumluluk bize düşüyor; ülkemizi hükümetsiz bırakmayız, herhangi bir kriz ortamına müsaade etmeyiz. PKK olsun, IŞİD veya DHKP-C olsun bu terör örgütlerinin eylemlerine, faaliyetlerine karşı gerekli cevap verilecek, veriliyor. Yapılan askeri ve asayiş operasyonları ile ciddi bir darbe vurulduğunu da milletimizin bilmesini isterim" dedi.

Tüfenkci, şekerin Türkiye için stratejik bir ürün olduğuna dikkat çekerek konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, ''Malatya için şeker fabrikasının öneminin büyük olduğuna inanıyoruz. Bu noktada gerekli gayret ve çalışmalarımız yaptık. Malatya Şeker Fabrikası'nın da Türkiye ölçeğinde başarısının farkında olduğumuzu da belirtmek isterim. Başarılarının devam edeceğine de inanıyoruz."

Şeker-İş Malatya Şube Başkanı Nuri Murat ise ziyaretlerinden dolayı Tüfenkci'ye ve beraberindekilere teşekkür ederek sözlerini şu cümleler ile sürdürdü, "Milletvekilimiz, vekilliğinden önce de çok başarılı işlere imza attığını, gönüller de taht kurduğunuzu biliyoruz. Özellikle Malatya Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi, kapatılması gündemdeyken vekilimizin gayretleri ve destekleri unutulmaz" dedi.

Başkan Murat, Şeker Fabrikası'nda programlarının eksiksiz devam ettiğini, yağışların etkisi ile de pancar rekortesinin istedikleri seviyede olacağını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız