SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Hakemler Bardağı Taşırdı!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:32:36
Bu Hakemler Bardağı Taşırdı!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un şampiyonluk mücadelesinde önüne çıkarılan son engel olan "kötü hakem yönetimi", 2-2'lik Tokatspor maçına etki etti ve maç sonrası olaylara neden oldu.

Bir önceki hafta Konya Selçukluspor'la deplasmanda oynanan ve son dakikada yenilen golle 2-2 sonuçlanan maçta Şırnak Bölgesi hakemi Hüseyin Çiftsüren'in kötü yönetimi, skoru etkileyerek Yeni Malatya'nın 2 puan kaybına neden olurken, benzer görüntüler Malatya'da da ortaya çıktı. Tokatspor  maçının hakemi Levent Balcı, Yeni Malatyaspor'lu futbolculara gösterdiği, rakip futbolculara göstermediği kartlarla, 2 oyuncusunu attığı Yeni Malatyaspor'un "kolunu kanadını kırarken" maçın sonucuna direkt etki etti.

Şampiyonluk mücadelesinin kızıştığı haftalarda hakem yönetimleri yüzünden toplam 4 puan kaybeden Yeni Malatyaspor'un hakemler tarafından kıyıma uğraması büyük tepki gördü. Pazar günkü maçın bitiş düğünden sonra sahanın içi karıştı. Yeni Malatyaspor Kulüb Başkanı Adil Gevrek ve Asbaşkan Nusret Öncü, bitiş düdüğüyle birlikte sahaya girerek hakeme tepki gösterdi. Yöneticiler, polisin çember içerisine aldığı hakeme ulaşamazken, diğer yöneticiler ve görevliler tarafından engellendiler.

Stad koridorlarında da hakeme tepki sürerken, taraftarlar tribünde "Sahipsiz Malatya" diye slogan atarak, takıma sahip çıkmayan siyasilere tepki gösterdiler. Stadda yaşanan gerginlikler sırasında iki taraftarın fenalık geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Maç sonrasında taraftarlar uzun süre İnönü Stadı önünde hakemleri protesto ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız