SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Hale Sen Getirdin!'

A- A+ PAYLAŞ

Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği Basın Sözcüsü Mehmet Kanmaz, Malatyaspor Kulüp Eski Başkanı Haşim Karadağ'ı yaptığı açıklamadan dolayı eleştirdi.

Dernek binasında bir basın açıklaması yapan Kanmaz, "Sayın Haşim Karadağ, ulusal bir gazeteye verdiği demeçte, bu haberi okuyan insanların kafalarında nasıl bir Malatya ve Malatyalı imajı oluşabileceğini hiç düşünmedin mi? Kendini haklı ve mağdur göstermeye çalışmakla, koskoca bir camiayı ne hale düşürdüğünü göremedin mi? "Kimse bana yardım etmedi" diyorsun ama göreve geldiğin gün "Benim 5 milyon dolarım var, kimseye ihtiyacım yok. Beklentim yok" demedin mi? Daha sonra kapı kapı dolaşıp Malatyaspor'a para toplattın. O da yetmezmiş gibi Türkiye'mizin geleceği olan eğitim reformlarının başını çeken ve ilklere imza atan, kendileri küçük ama yürekleri büyük olan 91 bin dev öğrencilerinin paralarını almadın mı? Simitçinin, boyacının, garibanın harçlığını almadın mı?"sorularını yöneltti.

Karadağ'ın, futbolcu Ahmet Yıldırım 120 bin TL'ye oynarken, 750 bin TL'ye anlaşılmış gibi gösterildiğini iddia eden Kanmaz, "Celil Sağır'ın futbol hayatını bitirdim" dedin, daha sonra kulübe icra getiren bu futbolcuyu tekrar takıma getirdin. Malatyaspor'u 13 milyon TL borçla aldın, 28 milyon TL borca çıkardın. Sonuç olarak, Malatyaspor'u kurumsal olarak bitiren, küme düşürüp, kapanma noktasına getiren, son açıklamalarıyla küçük düşüren Haşim Karadağ'ın amacının ne olduğunu anlamış değiliz. Önce kulüpten alacağını silersin, sonra konuşursun" görüşünü savundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız