SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Hedef Belirleme Maçı'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Samsunspor maçına iddialı hazırlanıyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde, öğleden önce salonda, öğleden sonra ise sahada çalışan Sarı-kırmızılı futbolcularının hırslı oldukları görüldü. Antrenmanda hafif sakat olan Zafer Demiray, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Bu arada, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç, takımın istedikleri gibi gittiğini ifade ederek, "Samsunspor maçından sonra hedef tekrar belirlenecek. Samsun maçını kazanırsak, ilk 6 niye olmasın. Ancak daha oynanılmamış 7 maç var. Maçlar kazanıldıkça hedefler ortaya çıkacak" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan, taraftarları Samsunspor maçına davet ederken, "Diyarbakırspor ve İstanbulspor maçlarında aldığımız galibiyetler takım üzerinde gayet olumlu etki yaptı. Bu olumlu havanın şehrin geneline yayılmasını, dolayısıyla taraftarlarımızın hafta sonu oynayacağımız maça büyük ilgi göstermesini bekliyoruz" diye konuştu.

Kayhan, "Sahamızda son oynadığımız Diyarbakırspor maçında maalesef istenmeyen hadiseler yaşadık. Bundan dolayı para cezası aldık. Her ne kadar taraftarımız bunu tahrik altında yapmış olsa bile bunların olmaması gerekirdi. Samsunspor maçında taraftarımızdan sadece futbolcuları motive edici yönde tezahürat yapmasını bekliyoruz. Aksi takdirde saha kapatma cezasıyla karşı karşıya kalacağız" şeklinde konuştu.

Fahrettin Kayhan, futbolcularına güvendiklerini belirterek, Malatyaspor'un maçı galip kapatıp üst sıralara doğru çıkış içerisine gireceğine inandıklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız