SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Hepimizin Meselesi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:03:15
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya milletvekili aday adayı Avukat Bayram Taşkın (sağdaki), Haziran'daki genel seçimler öncesinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında TÜMSİAD'a da giderek yöneticilerle görüştü.

Taşkın'ın ziyaretine ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Ekonominin olmazsa olmazı demokrasidir, refahtır, huzurdur, güven duygusudur" dedi.

Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın Tüm Sanayici ve İşadamları Derneğini (TÜMSİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Yeni anayasanın toplumla buluşturulması için Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin önemli olduğunu belirterek şöyle devam etti, "Dünyanın birçok ülkesinde ekonomik kriz devam ederken Türkiye en az hasarla iktidarımız zamanında atlattı. Bu ise halkımızın güveni ve devletimizin kararlı duruşu sayesinde başarıya ulaştı. Ekonomik istikrar ise Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler kapsamında vatandaşımızın desteği ile yeniden devam edecektir. Ekonominin olmazsa olmazı demokrasidir, refahtır, huzurdur, güven duygusudur. Ekonomik hamleler devam ederken demokratikleşme noktasındaki AK Partimizin süreci hızla devam ettirecektir ve bu da birlikte yaşamanın, kardeşçe yaşamanın teminidir. Partimizin üzerinde önemle durduğu bu çözüm sürecinin nihayete erdirilmesidir. Halkımızın çözüm sürecinde partimize güveni üst noktadadır. Çözüm süreci sadece iktidarın yapacağı bir şey değildir. İktidarımız yol açacak, ön ayak olacak ve bunun alt yapısını da sivil toplum kuruluşları tamamlayacaklardır. Kardeşlik duygusunu hep birlikte pekiştireceğiz. Bu hepimizin meselesidir, Milletvekili aday adaylarının meselesi değildir. Türkiye'nin demokratik ortama kavuşmasıdır" ifadelerini kullandı.

Tümsiad Malatya Şube Başkanı Vahap Kerem Aktan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın'a başarılar diledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız