SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Hesabı Anlayamıyoruz!'

A- A+ PAYLAŞ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin üretmeyen bir ülke konumuna itildiğini ileri sürdü.

DP Genel Başkanı Soylu, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek, oda başkanları ile bir süre görüştü. MESOB Başkanı Şevket Keskin, piyasanın iyi olmadığını ve enflasyon rakamının yanlış belirlendiğini savunarak, "Yüzde 50 zam geliyor, ama enflasyon oranı halen tek haneli. Bunun reçetesi nedir? Biz bu hesabı anlamakta zorluk çekiyoruz. Esnafın durumu açık ortada" dedi.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ise, "Türk esnaf ve sanatkarı sosyal dayanışmanın, birliğin, beraberliğin ve geleceğimizin en önemli unsurudur" dedi. Soylu, "Geçen yıl 117 bin esnaf işyerini kapattı. Bu yol bu rakam geçilmiş durumdadır. Bu üretimin dağılmasıdır, bu istihdamın dağılmasıdır. Bu Türkiye'nin geleceğinin dağılmasıdır. Türkiye olağanüstü bir talep daralması ile karşı karşıyadır. İç piyasa durmuştur. Türkiye faiz ve rant gelir elde etmeye çalışan ve üretmeyen ülke konumuna itilmiştir"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız