SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Hesap Ağır Gelir!."

0
Güncellendi - 2017-01-21 02:49:03
A- A+ PAYLAŞ

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ahmet Küçükşahin'in yatırımlarla ilgili AKP milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin'e yönelik eleştirisine AKP Yeşilyurt İlçe  Medya Tanıtım Başkanlığı imzalı yazılı bir açıklamayla yanıt verildi.

Bahse konu açıklama şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ahmet Küçükşahin'in Milletvekillerimizin Malatya ili yatırımları ile ilgili açıklamalarını idrak edememiş olması sebebiyle bir açıklama yapma gereği hissedilmiştir.Belki de sayfalarca metin oluşturarak izah etmeye çalışsak da anlaşılamayacağımızı bildiğimiz halde sabırla ifade etmeye devam edeceğiz.AK Parti iktidarlarının icraatlarını takip dahi edemeyen CHP bizi anlayabilseydi en azından bir kez dahi iktidar olabilirdi.Biz yine de sabırla iktidar yüzü göremeyen CHP'ye yaptıklarımızı anlatmaya devam edeceğiz.

İlgili kişinin Milletvekillerimizin Malatya ili yatırımları ile ilgili farklı tarihlerde yapılmış açıklamalarını ve açıklamalarda yer alan yatırım ve o yıl içerisinde yapılan ödenekleri birbirine karıştırması mensubu olduğu partinin genetik hezeyanlarının bir sonucudur.Kamuoyu yararına bir tek yararlı işle dahi meşgul olamayanların kendilerini Matematiksel hesaplara vermeleri takdire şayandır.Fakat matematiksel bir hesabı dahi doğru düzgün yapamayan bir ilçe başkanına abaküs önermekten başkaca bir yöntem bulamadık.Ki onlara da hak vermemek elde değil.Bir kez olsun dahi iktidar olamayıp memlekete bir çivi dahi çakamayan ilgili kişilere yatırımlar ve yatırım tutarları ile ilgili bilgi vermek fazlaca acımasız oldu.Basitçe bir hesapla kendilerine izah etmeye çalışalım.1 yılda 1 milyar TL yatırım alan bir il 15 yılda 15 milyar TL yatırım almış olur.Yani yapacağı işlem 1 ile 15'i çarpmak olacak.Konu bu denli basit.15 yılda gerçekleştirdiğimiz icraatları ayrı ayrı bütün detaylarıyla Ahmet Küçükşahin bey'e anlatmıyoruz.Çok basit bir matematik hesabını dahi çözmekte zorlanan birine,hele de milletimizi bir kez olsun dahi anlayamamış bir partinin mensubuna bu hesap ağır gelir.İlgili kişinin derdi ilimize yapılan yatırımları ve tutarlarını öğrenmek ise bir hesap uzmanı nezaretinde internette arama motorlarının herhangi birine Malatya iline AK Parti döneminde yapılan yatırımlar diye yazdığında Milletvekillerimizin açıklamalarından AK Parti icraatlarını,yıllar içerisinde verilen ödenekleri,yatırımları ve tutarlarını kalem kalem öğrenebilir.

Anlayamadığı bir diğer husus da şudur:Sosyal medya hesabında 15 Temmuz şehidimizin adını anmamak için Şehit Ömer Halisdemir konferans salonu demekten imtina eden bir ilçe başkanına daha fazla bir şey söylemek söz israfından başka bir işe yaramayacaktır.Bunun hesabını milletimize vermelidir. Şehidimizin adını niçin anmak istemediğini izah etmelidir.Matematik hesabı bir kenara bu hesap daha ağırdır.Onlar şehitlerimizin isimlerini anmak istemese de şehitlerimizi unutmamak adına onların isimlerini kafalarını çevirdikleri her yere;caddelere,bulvarlara,konferans salonlarına,köprülere ve çocuklarımıza vermeye devam edeceğiz.Emin olsunlar ki şehitlerimizin isimlerini kafalarına kazıyacağız."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ramazan (7 yıl önce)
    CHP İlç. Başkanı Küçükşahin, çok basit bir şey söylüyor. Diyor ki: Öznur Çalık, şu kadar yatırım yaptık, Mustafa Şahin şu kadar yatırım yaptık şekline konuşuyor. Çalık ile Şahin’in verdiği rakamlar arasında 3 milyar fark var. Ya bu 3 milyar kayıp, ya da iki milletvekilinden biri gerçek olmayan bir rakam veriyor. Bu kadar basit çelişkiyi cevaplamak yerine, FETÖ'nün Balyoz kumpası kurbanı olan, hapislerde çürütülmek istenen ve kurmay albay iken emekli edilerek geleceği karartılan, şimdi mahalli siyasette önemli işler yapan, sorunları köy köy mahalle mahalle gezerek tespit edip uyarılarda bulunan, ilgililere duyuran ve örnek bir mahalli siyasi profili ortaya koyan bir insana teşekkür edeceklerine matematik dersi veriyorlar. Kendileri FETÖ ile kolkola yürürken, Küçükşahin gibi insanlar zindanlardaydı. AKPlilerin bununla da kalmayıp, FETÖ darbesinden Şehit edilen bir kahramanın isminin verildiği konferans salonun adını, yılların ağız alışkanlığı gereği eski ismiyle söylemesi yüzünden, Balyoz kumpasıyla yıllarını cezaevinde geçiren bir FETÖ kurbanını suçlama garabetine düşenlere Allah akıl fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Sn. Vekillerimiz gelip Malatya'da her gün dinlediğimiz haberlerden konuşup duruyorlar. Yahu bir de şu Yerelde mahallinde köyünde yaptığın işleri anlat. Sn. Cumhurbaşkanının, Başbakanın ve bakanların konuşmalarını tekrar tekrar etmeyin. Sizin katma değeriniz nedir onu anlatın. Örneğin dolar ateşinin düşmesi için bir projeniz var mı? Musluğumuzdan ne zaman korkmadan su içeceğiz? Şehir içi trafiği özellikle sanayi kavşağına bir çözüm formolünüz var mı? Yonca kavşak, Hızlı tren, hava alanı, sahil yolu, şehir –mimari estetiği, OSB işletmelerinde sanayi ürünleri üretimi, tarımsal ürün analizleri ve üretimi, eğitim ve öğretim kalitesinin yükseltilmesi, çevre ve şehircilikte görüntü ve yeşillik güzelliği- (Benim kaldırımıma ne zam ağaç dikilecek!) Alt yapı rezaleti vs. ne ve neler planlıyorsunuz? Projeniz var mı? Uçmayı biliyor musun? Onu anlat anlat ki dinleyelim, sevelim ve biz de uçalım sizinle. Sizin gibi…
    0
    0
    Yanıtla