SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Hoş Bir Soru Değil!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:47:58
A- A+ PAYLAŞ

Sahasında Kartalspor ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor, ligin bitimine bir hafta kala Play-off'a kalmayı garantiledi.

Karşılaşma sonrası basın toplantı odasında TFF temsilcisi ile basın mensupları arasında tartışma yaşandı. Yaşanan kısa süreli gerginlikle birlikte Kartalspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, basın açıklaması yapmadan basın toplantı odasını terk etti.

Maçın bitiminden sonra basın toplantısının yapılacağı salona gelen Kartalspor Teknik Sorumlusu ile kulübün basın sözcüsü açıklamanın yapılacağı masaya oturduktan sonra, açıklamanın kulübün basın sözcüsü tarafından yapılacağının açıklanmasından sonra fiziksel kavgaya varacak şekilde gerilimli dakikalar yaşandı. 

Salonda bulunan ve gazeteci kisvesi ile hareket eden bazı kişiler, bu duruma tepki gösterince Kartalspor Teknik Sorumlusu Şaban Yıldırım ve yanındaki kulüp sözcüsü masadan açıklama yapmadan kalktı ve salonu terk etti. Ancak, Kartalspor Teknik Sorumlusu Şaban Yıldırım ve kulüp basın sözcüsünün salonu terk etmesi sırasında kendine gazeteci süsü veren birtakım şahıslar Şaban Yıldırım ve kulüp basın sözcüsünün üzerine yürüyerek fiziksel kavganın eşiğine gelinmesine yol açtı. 

Kısa süreli gerginliğin ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, sol kanat oyuncusu Hüseyin Kar ve forvet oyuncusu Eren Görür ile basın toplantısı odasına geldi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Cafer Aydın, Play-off'a kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İlk 45 dakikada çok muhteşem bir oyun oynadık. Penaltı kaçırdık. Net pozisyonlarımız vardı. İkinci devre yine maçı koparacak pozisyonlarımız vardı. Daha sonrasında diğer maçların skorları da önemliydi. İkinci yarıda son 20 dakika kala oyun rölantiye döndü. Şampiyonluğu kaybettiğimiz dakikadan sonra hedefimiz Play-off’tu. 1-1’lik sonucunda bizi Play-off’a soktuğu için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Aydın, Play-off'a en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydederek, "Hep biz geriden geldiğimiz için oyuncularımız stresi yüksek bir maç çıkardı. 7 hafta oldu. Kimileri 'bu takım Play-off’a da gidemez' dedi. Ben o zaman dedim bu takım Şampiyonluğa oynar dedim. Tarsus’ta hakem bizi katletmeseydi, biz bugün daha farklı bir futbol oynardık. Çünkü Giresunspor’a final maçına gidecektik. Bizim yapamadığımızı Göztepespor yaptı. Burada yapacak bir kalmadı. Bundan sonra turnuvaya iyi hazırlanıp, bu şehrin istediği şampiyonluğu, elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak Malatya’ya getireceğiz" dedi.

Yeni Malatyaspor sol kanat oyuncusu Hüseyin Kar ise, Play-off'ta en iyi şekilde mücadele edip, Malatya'ya şampiyonluğu getireceklerini ifade etti.

Kar, Play-off'u garantiledikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, "Öncelikle Play-off’a kaldık. Son derece mutluluk verici bir durum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele örneği gösterdik. Herkesin yüreğine ve ayağına sağlık. Özellikle Cafer hoca tekrar göreve geldikten sonra, daha iyi kenetlendik. Gönül isterdi ki arkadaşlarımızla burada Şampiyonluk konuşalım. Ama olmadı. Play-off’ta da en iyi şekilde mücadele edip, Malatya’ya kupayı getireceğimize canı yürekten inanıyorum. Stresli bir hafta geçirdik. Bunun sonunda da Play-off’u garantiledik. Play-off’ta sizin dualarınızla birlikte bizimde mücadelemizi ortaya koyup bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

EREN'E SORULAN SORUYA TEKNİK DİREKTÖR CAFER AYDIN'DAN SERT TEPKİ

Yeni Malatyaspor'da sol kanat oyuncusu Hüseyin Kar'ın açıklamasının ardından forvet oyuncusu Eren Görür açıklama yapacaktı.

Toplantı salonunda bulunan bir şahsın Eren'in performansıyla ilgili sorduğu soruya teknik direktör Cafer Aydın tepki gösterdi. Aydın, "Bu hoş bir soru değil. Bu şekilde olmaz. Böyle bir soru mu var? Play-off'a kalmışız, ben seni tatmin etmek için o soruya cevap vermem" diye konuştu.

Bazı basın mensupları, soruyu soran kişinin basın mensubu olmadığını iddia ederek, teknik direktör Cafer Aydın'ı sakinleştirmek istedi ancak başarılı olamadılar. Teknik direktör Cafer Aydın, "Basın mensubu değilse, basın toplantı odasına sokmayın" cevabını vererek, basın toplantısının yapıldığı salonu futbolcuları ile birlikte terk etti. 

Yeni Malatyaspor defans oyuncusu Evren Kürkçü ise, uzun bir aradan sonra Kartalspor maçında forma giydiğini kaydederek, Play-off'a kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Uzun bir sakatlık döneminden sonra takıma geri döndüğünü dile getiren Kürkçü, "Takıma katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Bizim için oynayan oynamayan fark etmiyor. Hepimiz Yeni Malatyaspor'un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Play-off'u garantiledik. İnşallah bu sezon Play-off'tan çıkarız" dedi.

Yeni Malatyaspor defans oyuncusu Koray Şanlı da, Kartalspor ile Play-off'a kalmak için önemli bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Kartalspor ile 1-1 berabere kalarak, Play-off'u garantiledik. İnşallah Play-off'ta başarılı olup, bir üst lige çıkarız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız