SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu İktidarı Oylama Değil'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Malatya'nın Kuluncak ziyaretlerde bulunup, sorunları yeilçesinde rinde dinledi.

Beraberinde bazı belediye başkanı, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte Kuluncak ilçesinde, kaymakam, belediye başkanı ve esnafları ziyaret eden milletvekili Öz, İlisuluk ve Kızılhisar Köyü'nde sorunları dinledi.

Ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, bin günde bin gölet yapımı projesi çerçevesinde Malatya'dan 5 göletin programa alındığını, bunlardan ikisinin ise Kuluncak'ta bulunduğuna dikkat çeken Öz, "Kuluncak Bıcır ve Karaçayır Göletleri programa alındı. İnşallah, bu yörelerde yaşanan sulama suyu sıkıntısı giderilmiş olacak" ifadelerini kullandı.

"YENİ ANAYASA AK PARTİNİN DEĞİL, ÜLKENİN MESELESİDİR"
12 Eylül 2010 günü yapılacak olan yeni Anayasa oylamasında evet oyu da isteyen milletvekili Öz, "Yeni Anayasa, AK Parti'nin değil, ülkenin meselesidir. 12 Eylül referandumu iktidarı oylama değildir. Bir yıl sonra genel seçim olacak. İsteyen istediği partiye oy verebilir. Ancak, 12 Eylül'de herkesi ilgilendiren yeni anayasa için oy kullanılacak. yeni Anayasa AK Parti'nin değil, herkesin anayasasıdır" şeklinde konuştu.

"Yeni Anayasa'da, şehit yakınları ve gazilere pozitif ayrıcalık, memura toplu sözleşme hakkı getiriyoruz. kötü mü yapıyoruz?" diye soran milletvekili Öz, Yeni Anayasa ile darbelerin ortadan kalkacağını vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız