SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu İktidarı Yıkmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:35:40
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk partisi Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmaları kapsamında Arguvan ilçesini ziyaret etti. 

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Porgalı, Arguvanlıların sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaştı.  

Ziyaret sırasında yaşlı bir teyze Porgalı’ya gece gündüz dua ettiğini, Kılıçdaroğlu’nu çok sevdiğini ve Kılıçdaroğlu’nun bir askeri olarak kendisine başarılar dilediğini söyledi. 

Cumhuriyet Halk partisi Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı, “2014 yerel seçimlerinde Merkez ilçe Yeşilyurt Belediye başkan adayıydım. O dönemde yürüttüğümüz çalışmalarla AKP’yi salladık, kaybetmek üzere olduklarının endişesi içerisinde olduklarını duyduk. Yerel seçimlerde CHP’nin bir puan yükseğe çıkabilmesi için maddi, manevi elimizden geleni yaptık. Umutsuzları umutlanırdık, küskünleri barıştırdık, ayrım yapmaksızın herkesi kucakladık. 350 bin kişinin elini sıktım, gidilmedik yer bırakmadım. Bu yıl daha fazlasını yapacak için kolları sıvadık” dedi. 

Malatya’da Cumhuriyet Halk Partisinden bir milletvekili olduğunu hatırlatan Porgalı, “ İktidar partisinden 5 milletvekili adayı var. Bu sonucu yıkmak için seferber olmamız lazım. Herkes kendini adaylar gibi görerek çalışmalı. Tek başımıza bizler bir şey yapamayız. 1980 sonrası eşlerimize ve çocuklarımıza siyaset yaptırmamışız, en büyük gücümüzü bu yanlışla kaybetme noktasına gelmişiz. İktidar partisi bu boşluğu çok iyi görerek bu yolda çalıştılar. Bakın iktidarın mitinglerine yüzde sekseni bayan. Bizler ailelerimizle birlikte çalışarak bu iktidarı yıkmalıyız” sözlerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız