SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu İlçede Çöpler Yeraltına!

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:36:48
Bu İlçede Çöpler Yeraltına!
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart yerel seçimlerin ardından mazbatası alarak göreve başlayan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve ekibi, ilçeye şehir kimliği kazandırmak için bir projeye daha imza attı. Şehrin pilot bölgesi seçilen İstasyon mahallesinde 3 noktaya yeraltı çöp konteynırı yerleştirildi. Modern şehircilik için bir adım daha atılan Alaşehir’de artık çöpler görünmeyecek. 

Alaşehir’e yeni bir kimlik kazandırmak için birçok projeyi hayata geçiren Alaşehir Belediyesi’nde yeni dönem için çalışmalar başlatıldı. Alaşehir’de daha yapacakları çok işler olduğunu belirten Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, “Alaşehir’e hizmet sevdamız daha bitmedi. Daha yapacak çok işimiz var. Marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Alaşehir’de önemli projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni dönemde hizmet bizden takdir Alaşehirlilerden” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız