SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu İş Bir Seriye Bakar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:19:08
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un suskun golcüsü İskender Alın, takımda bütün futbolcuların performanslarının üzerine koyduğunu ifade ederek, takımın gitgide güçlendiğini söyledi.

Ligde şuana kadar bir kez gol atabilen Alın, TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini kaydeden Alın, "Maça iyi başladık ve iyi mücadele ettik. Herkes bunun farkında. Takım güçlendi. Takımda herkes gitgide üzerine koymaya başladı. Böyle devam ettikçe takım daha da güçlenecek ve ayakta duran iyi bir Yeni Malatyaspor olacak" dedi.

"İHTİYACIMIZ OLAN BİR GALİBİYETTİ"

Tecrübeli futbolcu, takımın iyi mücadele ettiğini belirterek,  ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerini dile getirdi.

Alın, "Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. İlk yarıda biraz tutuktuk ama iyi mücadele ettik. Rakibin direkten dönen topları oldu. Bu anlamda şansta biraz bizim yanımızdaydı. Sonuçta iyi bir galibiyet oldu. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. İnşallah güzel bir seri yakalarız ve daha güzel günler bizi bekler" diye konuştu.

"BENDE İSTERİM HER MAÇ GOL ATMAK"

Gol atmak için çalıştığını ifade eden Alın, "Gol atan her futbolcu kendisini huzurlu ve mutlu hisseder. Kaleci bile gol atsa kendisini mutlu hisseder. Gol attıkça üzerindeki ağırlıkları da atıyorsun. Bizde gol atmaya çalışıyoruz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, istediği topların çok az geldiğini belirterek, şunları söyledi: "Gol atabilmem için ceza sahası içerisinde topla buluşmam lazım. Bu biraz daha az oluyor. Taraftarlarda her maçta gol atmamı bekliyor. Bende isterim her maç gol atmak. Fırsat geldiğinde az geliyor. Bazen geliyor, siz kaçırabiliyorsunuz. Ama önemli olan takımın kazanması. Takım galip geldiği zaman biz mutlu oluyoruz. Herkes mutlu ve huzurlu oluyor."

"BU İŞ BİR SERİYE BAKAR"

İskender Alın, PTT 1. Lig hakkında da gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Ligde sürpriz sonuçların alınabildiğini kaydeden Alın, "Bu ligde hiçbir şey belli olmuyor. Sonuçta kağıt üzerinde baktığınızda herkes Şanlıurfaspor'u bizden üstün görüyordu. Herkes rakibimizin galip geleceğini düşünüyordu. Ama deplasmanda kazanan biz olduk. Bu ligde kimin kimi yeneceği hiç belli olmuyor. Bu bir seriye bakar. Galibiyet serisi yakaladığında hiç ummadığın  yerlerde olabilirsin" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız