SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu İş Selamla Yapılacaksa.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:48:34
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal, Malatya’nın kritik bir noktada olduğunu ifade ederek, Malatya’nın geleceği için vatandaşların tercihinin doğru yapması gerektiğini söyledi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Erkal, SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay ve SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile birlikte Yaka Mahallesini ziyaret etti.

Yaka Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Erkal, Malatya’nın kritik ve tarihi bir dönemeçte olduğunu söyledi.

Ahmet Münir Erkal, yerel yöneticilerin hizmet odaklı bir seçim yapması gerektiğini vurgulayarak, “Belediye Başkanı arkadaşlarımız bu işi gerçekten bilmiyorsa, bu işe hakim değilse, bu hizmet heyecanını duymuyorsa, birilerinin eteğine yapışıp siyaset yapıyorsa, birilerinin gölgesinde bu işi götürmek istiyorsa, atamayla gelen memursa, bu işi yapamaz. Bu işi bilmeyen, Ankara’dan selam getirerek iş yapan zihniyet, büyükşehri nasıl yönetecek? Eğer bu iş selamla yapılacaksa, bizde bu işi bırakalım, selam gelsin Mezere’nin yolunu yapsın. Milletle dalga geçmeyin. “Bana oy verme selama oy ver” ne zamana kadar kaldırım belediyeciliği yaparak, sağa sola aydınlatma lambası dikerek, Bakırcılar Çarşısına süsleme yaparak, kavuna benzeyen kayısı heykellerini koyarak, nasıl belediyecilik yapacaksın? Taşıma suyla değirmen dönmez” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR OLAN MALATYA’NIN DOĞRU YÖNETİLMESİ GEREKİYOR”

Büyükşehir olan Malatya’nın doğru yönetilmesi gerektiğini ifade eden Erkal, “Büyükşehirle birlikte Malatya tarihi bir dönemeçtedir. Malatya kritik bir noktadadır. Malatya, zorlu bire virajı dönecektir. Herkesin bu mesuliyetle meseleye bakmanızı istirham ediyorum. Herkes elini vicdanına koysun. Gelecek, Malatya’nın geleceğidir. Gelecek sizlerin, gelecek Malatya sevdasıyla bizlerin, gelecek çocuklarınızın, torunlarınızın geleceğidir. Malatya, bizim geleceğimiz ve yarınlarımızdır. Bu nedenle büyükşehir olan Malatya’nın sağlıklı ve temelleri sağlam bir şekilde planlanması gerekmektedir” diye konuştu.

SP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, 30 Mart yerel seçimlerinde vatandaşların en doğru kararı vereceklerine inandıklarını belirterek,”Milletimiz emaneti ehline verecektir” dedi.

Milli Görüş olarak ehil insanlarla yola çıktıklarını kaydeden Canbay, 3 yıldız adayla yola çıktıklarını belirtti.

SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Malatya’da İl Özel İdaresi kaldırılıyor, bütün köyler mahalle yapılıyor. Bütün işler büyükşehir çatısı altında tek elden yönetilecek. Biz bu seçimleri gerçekten çok önemsiyoruz. Çünkü büyükşehrin temelleri bu seçimlerde atılacak. Ve temel ne kadar sağlam olursa, bina ne kadar yükselirse yükselsin, sapasağlam olur. İşte bizde Malatya’nın doğru yönetilmesi ve temellerinin sağlam olması için ehil insanları sizlere getirdik” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız