SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu İş Takım İşi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:19:04
A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü personeliyle bir toplantı düzenledi.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt’un da hazır bulunduğu  Kervansaray Lokantası’nda düzenlenen yemekli toplantıda personele hitap Başkan Çakır, hizmet için bu görevde olduklarını belirterek, en güzel hizmeti yapmak zorunda olduklarını söyledi.
 
Malatya’nın büyüyen, gelişen bir şehir olduğunu vurgulayan Çakır, “Şehircilik anlamında da son dönemlerde çok büyük bir çalışma içerisindeyiz. Bu bir ekip ve takım işi. Hangi biriminde olursa olsun belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden herkes sorumlu. Belediyeyi ilgilendiren her konuda her arkadaşımız bir sorumluluk hissetmeli“ şeklinde konuştu.
 
Personele tavsiyelerde bulunan Başkan Çakır, “Çok daha başarılı olmak zorundayız. Kendimizi yenilemek, geliştirmek zorundayız. Bir bütün olarak, yapılacak hizmetleri en güzel şekilde yapmak zorundayız” dedi.
  
Belediye olarak yaptıkları çalışmalara da değinen Çakır, “Amacımız Malatya’mıza belediye hizmetleri ile birlikte yeni yatırımlarla şehri önemli bir yere getirmek, bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürmektir. Şehrin sorunlarını gözlemleyebilmek, tespit edebilmek, öncelik sıralarını belirlemek; bunları projeye dönüştürebilmek ve projeleri uygulayabilmek bizlerin görevi. Belediyemizin başarısı, hepimizin başarısıdır” şeklinde konuştu.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt ise Zabıta ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada görev yapan personel olduğunu anımsatarak, “Sahada olunması hasebiyle kendi içerisinde sorumluluğu olan bir görev şekli. Bununla ilgili zaman zaman sıkıntılı anlar yaşanabiliyor. Son zamanlarda bununla ilgili ciddi kazanımlar elde ettik. Şehrimizde gerek trafik gerekse zabıtanın iş alanındaki seyyar satıcılık, şehrin tertip düzeninin korunmasıyla ilgili ciddi adımlar atılıyor. Arkadaşlarımızın hepsi özveriyle çalışıyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız