SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu İşi Anlayan Beri Gelsin!

A- A+ PAYLAŞ
İl Özel İdare Genel Sekreterliği Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, kurumun ihtiyacı olan 10 adet şoför ile 3 adet operatörü kapsayan hizmet alım ihalesi gerçekleştirildi.
 
Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve açık ihale yöntemiyle 327 bin 533 TL yaklaşık maliyeti olan ve 1 yıl (12 ay) süreli olan şoför ve operatör alımı ihalesine 2 firma katıldı.
 
İhaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler ise şöyle;
 
İkizler Tur: 312.246 TL
 
İvme Bilişim: 327.874 TL
 
İhale dosyalarının incelenmesinden sonra sonucun taraflara yazılı olarak bildirileceği belirtildikten sora ihale sona erdi.
 
BAŞKA KURUMA GEÇMEYE YA DA EMEKLİLİĞE ZORLARKEN..
İhtiyaç fazlası olduğu gerekçesiyle norm kadro çerçevesinde işçi statüsündeki 498 personelden 346’sını Karayolları Bölge Müdürlüğü emrine gönderen İl Özel İdaresi, Bölge Müdürlüğünün işçileri kabullenmemesi ve kamuoyu tepkisi ile karşılaşınca Karayollarına gönderdiği işçi sayısını 118’e düşürmüş ve 150 civarında personelini de emekliliğe zorlamıştı.
 
Karayollarına gönderilen ve emekli olan işçilerde sonra kurumun ihtiyacı olduğu gerekçesiyle önce güvenlik personeli ve Valilik Süper Hizmet Masasında istihdam edilmek üzere personel alımı ihalelerine çıkmıştı. İl Özel İdaresi, önümüzdeki günlerde de teknik personel alımı ihale ilanını resmi web sitesinde yayınladı.
 
100’e yakın işçinin yeniden Özel İdare’de iş başı yapmasından sonra daha önce yapılacağı duyurulan Özel Güvenlik ihalesi iptal edilirken, Valilik Süper Hizmet Masası’na 13 personelin yanı sıra bugün de şoför ve operatör ihalelerini gerçekleştiren İl Özel İdare,  Karayollarına gönderdiği 118 personelinin yerine 73 yeni personeli kadrosuna dahil etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız