SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu İşi Başaracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:47:48
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Malatya şehrinin 10 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmek için çıktığı yarışta, ligin bitimine bir hafta kala avantajını korudu.

Menemen Belediyespor deplasmanında şampiyonluk turu atmasına dakikalar kala 90. dakikada kalesinde gördüğü golle hüsran yaşayan sarı kırmızılılar, sezonun bitimiyle birlikte Malatya İnönü Stadı'nda şampiyonluk sevincini yaşamak istiyor. 

Ligin 37. haftası deyim yerindeyse enteresan sonuçlara sahne oldu. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonlukta ikinci sırada yer alan İstanbul temsilcisi Pendikspor, Aydınspor 1923'e sahasında 2-1 yenilince gözler İzmir Menemen'e çevrildi. Rakibinin yenildiğini haber alan Yeni Malatyasporlu futbolcular, bir anlık rehavete girdi. Play-Off hedefi olan ve Centone Karagümrük'ün bay geçirdiği haftada hanesine 3 puan yazdırmak isteyen Menemen Belediyespor, 90. dakikada bulduğu golle Yeni Malatyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldı. 

Pendik'ten gelen haber sonrası şampiyonluk turu atmak için dakika sayan Yeni Malatyasporlu futbolcular, 90. dakikada gelen golle yıkıldı. Statta kendilerine ayrılan 92 kişilik koltukta oturmayan ve 90 dakika boyunca takımlarını destekleyen taraftarlar buruk bir sevinç yaşadı. 

-Şampiyonluk turu Malatya'ya kaldı-

Ligin son haftasında futbolcular sahada hem fiziksel hem de psikolojik olarak bir savaş verecek. Şampiyonluğu yakından ilgilendiren karşılaşmada Yeni Malatyaspor, Ankara ekibi Keçiörengücü'nü konuk edecek. 

Küme düşme korkusunu yakından hisseden Keçiörengücü'ne 1 puan yetecek. Öte yandan şampiyon olmak isteyen Yeni Malatyaspor'a da rakibi karşısında alacağı 1 puan yetiyor. 

Malatya İnönü Stadı'nda Pazar günü oynanacak karşılaşmada Yeni Malatyaspor'un cezası nedeniyle yine taraftar olmayacak. 

İstanbul temsilcisi Pendikspor ise ligin son haftasında Centone Karagümrük deplasmanına gidecek. Play-Off'a kalmak isteyen Centone Karagümrük, rakibini yenerek, Play-Off biletini almak istiyor. 

Yeni Malatyaspor'un Keçiörengücü'ne yenilmesini bekleyecek olan Pendikspor2un ise galibiyetten başka bir şansı yok. 

"Bu işi başaracağız"

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, futbolda saniyelerin bile önemli olduğunu kaydederek, er ya da geç şampiyonluk sevincini yaşayacaklarını ifade etti.

Gevrek, Pendikspor'un mağlup olduğu haftada ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluk turu atma fırsatını yakaladıklarını ancak bu şansı iyi değerlendiremediklerini kaydetti. 

Er ya da genç şampiyonluk sevincini yaşayacaklarını dile getiren Gevrek, "Pendikspor'un Aydınspor 1923'e mağlup olmasının ardından ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluk turu atmak için elimize bir fırsat geçti. Ancak elimize geçen bu fırsatı iyi değerlendiremedik. Menemen Belediyespor ile oynadığımız karşılaşmada futbolda dakikaların, hatta saniyelerin ne kadar önemli olduğunu gördük. Yapacak bir şey yok. Şampiyonluk son haftaya kaldı. Ne olursa olsun bu işi başaracağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız