SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu İşin Şakası Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Turgut Özal Mahallesi Altın Kayısı Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

Şarapnal'a ziyareti esnasında CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Salkaya, Malatya Belediyesi Meclis Üyesi Adayları ve partililer de katıldı. Burada bir konuşma yapan CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Malatya halkına hizmet borcunun olduğunu bildiği için göreve talip olduğunu söyledi.

Şarapnal, Malatya halkı ile birlikte Malatya'yı yönetmeyi hedeflediklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Yenilen pehlivanlar gibi değiliz. Ben hayatın içerisinden gelen biriyim. Birileri çıkıyor tabi beyinlerinde çamurdan başka bir düşüncesi olmayanlar, ben onlara diyorum ki ayaklarınızı çamurdan kurtaramayacaksınız. Ben Malatya'nın sorunlarını söylediğimde kimse aldırmıyordu. Şimdiyse bu sorunları diğer adaylar tartışmaya başladı. Benim ortaya koyduğum sorunların tartışıldığını görmek, uyuyan dev Malatya'nın uyandığını gösteriyor. Güneşi kuyunun içerisinde seyredenler, Güneşi kuyunun çapı kadar görebilirler. Ama bizler sizlerle beraber Güneş'i yakaladık. Ben inanıyorum ki, 29 Mart'ta 1 Nisan şakasını insanları yalanla oynatanlara yapacaksınız. Malatyalı biliyor ki, bu işin şakası yok."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız