SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu İşler Yürek İşi..'

A- A+ PAYLAŞ

Almanya- Hamburg Malatyalılar Derneği, kendi memleketlerini unutmayarak Malatya'ya bir TIR dolusu bilgisayar ve engelli aracı gönderdi.

Hamburg Malatyalılar Derneği Başkanı Müştak Akgül, bilgisayar ve engelli aracı ile giyim malzemesi bulunan yardım TIR'ı ile Malatya'ya geldi. Akgül, "Dernek olarak elde ettiğimiz bilgisayar ve özürlü araçlarını Malatya'ya ulaştırdık. Derneğimizin çalışmaları devam edecek. TIR'da 60 bilgisayar, 150 mekanik sandalye, 25 elektrikli sandalye ve giyecek malzemesi bulunuyor" dedi.

Almanya'daki Hamburg Malatyalılar Derneği'ne yardımlarından dolayı teşekkür eden CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise "Dernek üyelerinin Malatya duyarlılığı, Malatya sevgisini Almanya'da gözümle gördüm. Ne kadar güç şartlarda bu yardım malzemelerini topladıklarına gözümle şahit oldum. Almanya'daki diğer derneklerimizde dönem dönem yardım gönderiyorlar. Almanya'daki Hamburg Derneği'ne ve diğer derneklere yardımlarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Aslanoğlu, "Bu iş o kadar da kolay değil. 4 gündür neler çektiğimi bir ben biliyorum. Dernek Başkanı Müştak Akgül Almanya'dan gelmeden önce beni aradı, Mersin'e gitti, tırı ayarladı. Konteynır ayarladı. Gümrükte sorunları vardı, gece banka açtırarak teminat mektubu verdirdi. Mersin'den otobüsle Malatya'ya geldi ve tırdaki malzemeleri indirdi. Bu işler kolay olmuyor, bu işler yürek işidir" diyerek, Hamburg Malatyalılar Derneği Başkanı Müştak Akgül'e teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız