SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu İşler Zor İş..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2009-2010 sezonu Amatör Futbol Ligi kuraları çekildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Sefyullah Özdemir, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi Temsilcisi Muharrem Zeyno ve amatör spor kulüpleri başkanları ile antrenörler de katıldı.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, "Ben de amatör sporcuyum ve yıllarca amatör spor yaptım. Bunun yanında amatör de kulüpçülük de yaptım. Tabi bu işler fedakarlık isteyen, zor bir iş. Özellikle bütçe kaynakları açısından zor bir iştir. En zorluğu ise ilgisizliktir. Herkes kendi özel arabasını bu işe koşar, çoluk çocuğuna ayıracağı zamanı ayırır ve kendi işini bırakır amatör spora koşturur. Türkiye'de sporun alt yapısını amatör spor kulüpleri oluşturuyor ve bunu herkes biliyor. Amatör spor kulüpleri olmazsa olmazlarımız. Biz de elimizden geldiği kadarıyla destek veriyoruz" diye konuştu.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, 2009-2010 sezonun Malatya amatör spor kulüpleri açısından hayırlı geçmesi dileğinde bulunarak, "Herkesin gönlünden geçen başarıyı ve güzellikleri yaşamasını diliyorum. Öte yandan genç futbolcu arkadaşlarımızın sakatlık gibi olumsuzluklar yaşamamasını da temenni ediyorum. Bir aylık döneme yansıyan Amatör İşler Toplantısı hakkında da sizlere genel bilgiler vereceğim. Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantılarına katılıyorum ve sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Futbol Federasyonumuzun İnönü Üniversitesi karşısında iki sahası bulunuyor. Bu sahalarda da amatörlerimizin maç oynamalarını sağlayacağız" dedi.

TÜFAD Malatya Şubesi Temsilcisi Muharrem Zeyno , kulüplere yeni sezonda başarılar dileğinde bulunurken, İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, "Ben daha öncede bir iki toplantıda geçen sezon ile ilgili açıklamalarda bulunmuştum. Geçirdiğimiz sezonda bizlere sağduyuyla yaklaşan herkese teşekkür ediyorum. TFF yeniden yapılandı ve MHK'da değişiklikler oldu. Yeni sezonda tekrar bizlere görev verilirse, yine sizlerle sezon öncesi ön çalışma yapıp, iyi bir sezon geçirmek istiyoruz" şekilde konuştu.

Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen de, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, amatör spor kulüplerine destek vermeye çalıştıklarını bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından, 2009-2010 sezonu Malatya Amatör Futbol Ligi kuraları çekildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız