SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu İsrail'i Koruma Projesi.."

A- A+ PAYLAŞ
 
Halkın Sesi Partisi (HAS PARTİ) Malatya Teşkilatı'nın Ekim ayı divan toplantısına 54. Hükümet Tarım ve Köy İşleri Bakanı ve Has Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Musa Demirci'de katıldı. 
 
"PAHALIYA MAL OLMAKTADIR"
 
Divan toplantısına katılan Musa Demirci, yaptığı konuşmada, "Terör fitnesinin söndürülmesi lazım. Doğu'da ve Güneydoğu Anadolu'daki manevi yapıyı tahrip etmek suretiyle; bu fitnede başarılı oldular. Bu fitneyi ülkemize getirip koydular, o gün Türkiye'yi idare edenler umursamadı ama büyüdü bu noktaya geldi. Benim o güzel vatanımın insanlarını, Müslüman has insanlarını ayırmak lazım. O nedenle terörü hiçbir zaman kabul etmeyiz, etmemiz mümkün değil. Kim ne için ne adına ölüyor? 40 bin insanı kaybetmişiz. Milyonlarca liramız heba olmuş. Biz bir Allah'ın kuluyuz, Peygamberin ümmetiyiz ve Halil İbrahim milletindeniz. Bunu bizim bütün insanlarımıza ve okullarımızda öğretmeseniz, ortaya başka bir şey çıkar. Dolayısıyla bunların üzerinde çok ciddi olarak durulması gerekiyor. Aksi takdirde bu fitne, milletimize çok pahalıya mal olmaktadır" diye konuştu.
 
FÜZE KALKANI
 
Kürecik'e  kurulacak olan füze kalkanına da değinen Demirci, "Bu bir Amerikan projesidir. Bu füze kalkanı projesi, İsrail'i koruma projesidir" iddiasında bulundu.
 
"FAALİYETLER YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR"
 
HAS Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Özhüsrev yaptığı konuşmada, "Partimiz kurulduğu günden beri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Malatya il teşkilatımızda bütün teşkilatlanmasını tamamlamış, faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürmektedir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız