SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu İşte Benim Etkim Yok..'

A- A+ PAYLAŞ

CHP’de görevden alınan başkan atanan başkana görevi devretti. Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise, yapılan işlemde kendisinin herhangi bir etkisi olmadığını bildirdi.

CHP’de bayram öncesi hafta başında görevden alınan Hacı Demirhan, bu görevi yerine atanan eski il başkanlarından Celal Berktaş’a, partideki bayramlaşma töreninden önce devretti.

2005 yılında alındığı il başkanlığına yeniden atanan Berktaş, “İki yıl önce çiçekle devrettiğim görevimi bugün tekrar alıyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Arkadaşlarıma çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.” derken, görevi devreden Demirhan ise “Görev süremiz içerisinde partimize en iyi hizmeti verdiğimize inanıyorum. CHP ülke genelinde yüzde 1 oy artırırken, biz Malatya’da yüzde 20 civarında artırdık. Bu bizim için övünç kaynağıdır. Görevden alınma konusunda bir şey söylemek gerekirse, kongre süreci başlamıştır. Genel merkezimiz de böyle uygun görmüştür. Karara saygılıyız” diye konuştu.

Törende hazır bulunan milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise, il yönetimi ile ilgili genel merkez tarafından yapılan tasarrufun kendisinden kaynaklandığı iddialarını, “Bazı sözler duyuyorum. Yönetimin görevden alınmasında ve yeni yönetimin atanmasında benim rolümün olduğu konusunda. Üstüne basa basa söylüyorum. Ne yönetimin görevden alınmasına ne de yeni görevlendirmeye en ufak bir etkim yoktur. Genel merkez tarafından bana sorulduğunda, ‘Sizin takdirinizdir, ben bu işlerde yokum’dedim.” sözleriyle yalanladı.

Devir- teslim töreninin hemen ardından yapılan bayramlaşma törenine milletvekili Aslanoğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, CHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, Hatunsuyu’nın bağımsız belde belediye başkanı Mehmet Akagündüz, partili il genel ve belediye meclis üyeleri, DSP il başkanı İbrahim Demirhan ile parti yöneticileri, partililer katıldılar.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız