SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Kadar Pişkin Olunmaz!'

A- A+ PAYLAŞ

MHP adayları propaganda çalışmalarını devam ettiriyor.

Konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları dün akşam Büyük Mustafa Paşa mahallesindeki toplantıda seçmeniyle buluştu. MHP milletvekili adaylarından Prof. Dr. Hasan TUNÇ, Übeyt AKÇİN, Hakan KELEŞ mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Açılış konuşmasını yapan Hakan Keleş, “12 Haziran seçimlerinde Türkiye kaderini belirleyecek, önümüzdeki 4 yılda söz sahibi olacağımız bir seçimi yaşayacağız. Bugüne kadar ülkenin içindeki durum siyasilerin dillendirdiği sizin ise birebir yaşadığınız sorunlardır” dedi. Hakan Keleş’in ardından söz alan MHP milletvekili adayı Übeyt Akçin “Türkiye cumhuriyeti bir seçime gidiyor takdir edersiniz ki bu kaos ortamında ülkenin bu haliyle seçimin ne kadar demokratik yapılacağı bir soru işaretidir. Doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesi karışmış durumda terörist cenazelerine şehit muamelesi yapılması zoruma gidiyor. Seçimin ulusal sorununun yanında yerel sorunları da büyük, adalet ve hukuk tanımayan Akp şartları eşit olmayan bir siyasi polemiğe girmiştir. Biz bu aziz milletimizin bankalarını, limanlarını, , fabrikalarını, sağlığını, eğitimini satmadık biz bu aziz millete hiç yalan söylemedik Bir örnek verecek olursak Malatya’nın vekilleri büyükşehir olma müjdesi veriyor Başbakan bir mitinginde büyükşehir olmaya aday on şehir ismi sayıyor ama Malatya’nın adı yok mevcut vekillerden Mücahit Fındıklı Başbakan böyle söylemek istemedi gelince açıklamasını yapacak bir diğer açıklama Öznur Çalıktan yapıyor, biz Başbakanla görüştük Başbakan Büyük sürprizlerle geliyor dedi. AKP cephesinde söylenen yalanların sonu gelmiyor insanların gözünün içine baka baka yalanlar söyleniyor halkımız her şeyin farkına varacak 8.5 yıldır süren bu yalan rüzgarı serisinin 12 Haziran son bölümü oynayacak. Başbakan yılda bir değil keşke onbeş günde bir gelse günlerce sürecek hizmetler biranda tamamlandı umarım aynı hızla çalışmaya devam ederler bu nasıl bir riyakârlıktır. Başbakan nasıl bir korkuyla geliyorsa Malatya’ya Başbuğumuzun oğluyla geliyor biz başbuğumuzun oğlunu sana örnek alasın diye gönderdik. Başbakan milletin büyükşehir olma isteğini milletin yatak odası muhabbetine çeviriyor. Bayanlar hazır mısınız, erkekler hazır mısınız Malatya’yı büyükşehir yapmaya diyor. Zaten Malatya’nın nüfusu büyükşehir’e yetse zaten mecbur yapacaksınız Mhp’nin verdiği önergeyi kabul etseydiniz büyükşehir olabilmek için gerekli nüfus 400 bine indirseydiniz biz mi sesimizi duyuramıyoruz yoksa sizin yalanlarınız mı baskın çıkıyor. Malatya halkı taşımasını da bilir indirmesini de bilir, bir dizi açılış yaptı açılan yerler keşke binlerce kişiye iş imkânı sunan yerler olsaydı memleketin asıl sorunu işsizlikken Malatya’da işsizliği ağzına bile almadın 74 bin işsize hiçbir şey söylemeden çekip gitmişsin. Her yeri özelleştirmişsin kimlere ak partinin ak siyasilerine, artık ülkenin Malatya’nın içinde bulunduğu durumu görüp değerlendirip size aleni yalan söyleyenlere oy vermeyin” dedi.

Konuşma sırası MHP milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan TUNǒA geldiğinde ise milletvekili Öznur Çalık’la katıldığı programda Akçadağ’da açtığımız mermer fabrikasında 700 kişinin çalıştığını söyledi ben Akçadağ’ı dolaştım böyle bir fabrika görmedin 70 milyonun karşısında bu kadar pişkin olunmaz, Malatyada ki yatırımları daralmaktan başka bir şey yapmadınız 2002’de bir tane organize sanayi var 12 bin kişi çalışıyor,2011’de 2,5 tane organize sanayi var 7500 kişi çalışıyor Malatya’da işsizlikle yoksullukla mücadele edilmiyor aksine buna katkı sağlayan bir anlayış sergileniyor oysa biz yılda 700 bin kişiye iş imkânı sağlayacaz bunu kamu harcamalarında ortaya çıkan yolsuzlukları yüzde on azaltarak yapacaz. Öncelikle yoksul aileleri gösterecek ve her yoksul aileden bir kişinin iş sahibi olmasını sağlayacaz iş sahibi olan bu insanların da böyle taşeron firma elinde harcanmalarını engelleyecek insanlara insan gibi davranılmasını sağlayacağız. Açlık sınırı 805 lira ise asgari ücret en az 825 lira olmalıdır. Özellikle yoksul ailelerin çocuklarının anaokulundan yüksekokula kadar evlatlarının her türlü girdisi eğitim ihtiyaçları devlet tarafından karşılanmalı sadece okuyacağı ders kitabını ver gerisine karışma değil onun her türlü ihtiyacı karşılanacak,emeklilerinde yaşam standardı yükseltilecek dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız