SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Kadar Ucuz Olmamalı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:37:53
A- A+ PAYLAŞ

2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımı Arguvan Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş, "Gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracağız” dedi.

Karakuş, ligi hedefleri yerde bitirdiklerini ifade ederek, “İlçemizde spor ve futbol yeniden ivme kazansın diye belediye başkanımızın büyük destekleriyle yola çıktık. Yıllar sonra yeniden liglere döndük ama sıfırdan bir takım kurduk. Kadronun uyumu, antrenmanlar derken bir sezon geride kaldı. Puan tablosuna batkımız zaman iyi bir yerde bitirdik. Bizden çok daha fazla bütçeli takımları altımıza aldık. Bu yıl iskeletimiz oluştu ve seneye daha büyük hedeflerle yola çıkmamız için cesaretlendik. Gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracağız” dedi.

Yıllar sonra yeniden amatör liglere katılan 2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımı Arguvan Belediyespor’da sezonu hedeflenen yerde bitirmenin sevincini yaşanırken, Karakavakspor ile oynanan olaylı maçta yaşananların yankıları ise sürüyor. 

Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş ilçe takımlarının zor şartlarda mücadele ettiğini hatırlatarak, verilen cezaları hak etmediklerini söyledi. 

2.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde grubunu 3.sırada tamamlayarak şampiyonluk şansını son haftalarda elinden kaçıran Arguvan Belediyespor geride kalan sezondan genel anlamda memnun.

“BU İŞLER BU KADAR UCUZ OLMAMALI”

İlçe takımlarının zor şartlar altında mücadele verdiğini belirten Karakuş, “Yerel yönetimler sırf ilçe de bir etkinlik olsun, gençleri oraya bağlayacak bir aktivite olsun diye spora destek veriyor. Bizim gibi ilçe takımları bin bir zahmetle sporcu buluyoruz, araç buluyoruz, malzeme alıyoruz lige katılıyoruz. Sırf gençler spor yapsın, amatör daha renkli olsun diye. Ancak tüm bu iyi niyetli mücadelemiz birileri tarafından tırpanlanıyor. Amatör takımlar sahaya çıkabilmek için her türlü fedakarlığı yapıyor ama 18 yaşındaki eğitimsiz, hakemlik tecrübesi çok kötü bir hakem gelip tüm emeklerinizi çöpe atıyor. Bu işler bu kadar ucuz olmamalı. Karakavak maçında çıkan olaylardan sonra verilen cezalara bakılsın. Sanki tüm suçlu Arguvan’mış gibi işlem yapıldı. Biz ilçemizin ve şehrimizin spor kültürü gelişsin diye mücadele ediyoruz, kimsenin bilerek ya da bilmeyerek hedeflerimize engel teşkil etmesine müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız