SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Karanlığı Kaldıran Bir Adım"

A- A+ PAYLAŞ
Doğanşehir ilçesine bağlı Polat beldesinde yapımı tamamlanan Polat Vaiz Şahin İlköğretim Okulu törenle eğitime açıldı. 
 
Açılış törenine Vali Ulvi Saran, AKP Milletvekilleri Cemal Akın, Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Akçadağ Kaymakamı Erhan Günay, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hamit Aygül, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
Açılışta öğrenciler adına konuşan Zehra Nur Özalp adlı öğrenci, okullarını yapanlara öğrenci arkadaşları adına teşekkür ederek, nitelikli ve eğitimli iş gücüne sahip ülkelerin gelişmiş ülkeler arasında yer alabileceğini ifade etti. 
 
Polat Belediye  Başkanı Hasan Orman, beldelerine yapılan bu hizmet için teşekkür etti. 
 
İşadamı Muammer Şahin ise, yaptıkları hizmetleri vergilerden düşmeyip, zekat yerine saydıklarını ifade etti. 
 
Malatya Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk, "Devletimiz gün geçtikçe eğitime daha fazla önem vermekte. Dünya standartlarına ulaşma noktasında her fedakarlığı göğüslemektedir. Okulumuz 15 derslikli olarak 1 milyon 330 bin TL'ye mal olmuştur. Ve bu paranın tamamı İl Özel İdaresi tarafından karşılanmıştır" dedi. 
 
Açılışta konuşan AKP  Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Bizden evvelki dönemlerde bütçenin aslan payı hiçbir zaman eğitime ayrılmamıştı. Ama şimdi biz bütçenin aslan payını eğitime ayırıyoruz" diye konuştu.
 
Son olarak söz alan Vali Ulvi Saran, "Burada attığımız adım cehaleti yenen ve karanlığı kaldıran bir adım" dedi. 
 
Protokol üyeleri daha sonra toplu halde açılışı yaparak, okulu gezdiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız