SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Karanlığı Yırtacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:18
A- A+ PAYLAŞ

CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi, Malatya’ya gelerek Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden CHP’li gençlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. 

10 Ekim günü Ankara’da tren garı önünde yaşanan patlamada en çok kayıp veren illerin başında olan Malatya’ya taziye ziyaretleri sürüyor. 11 CHP gençlik kolları üyesinin hayatını kaybettiği patlama sonrası kente gelen CHP’li milletvekilleri aileleri ziyaret ederek taziye dileklerini iletiyorlar. 

Son olarak Malatya’ya gelen aslen Malatyalı olan CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi’de patlamada hayatlarını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

Taziye ziyaretlerinin ardından CHP Malatya İl Başkanlığı’na da gelen İlgezdi burada İl başkanı Enver Kiraz ile birlikte kameralar karşısına geçti. Türkiye tarihinin en büyük katliamına tanık olduklarını ifade eden İlgezdi, “Her zaman olduğu gibi bu katliamın hedefinde de ülkemizin ilerici, demokrat, barış yanlısı aydınlık geleceği vardı” diye konuştu.

Kalplerine düşen acının tarifinin olmadığını kaydeden Milletvekili İlgezdi, “Güzellikten, iyilikten yana ne varsa, hepsini bir çırpıda öldürmek istediler. İstediler ki, memleketin her bir karesi onların gerici karanlığı ile dolup taşsın. İstediler ki barıştan, emekten, demokrasiden yana zerre bir umut dahi kalmasın” ifadelerini kullandı.

İlgezdi konuşmasını şöyle sürdürdü:

Şimdi birlikte yaralarımızı saracağız. Birlikte olmanın inceliği ve güzelliği ile birbirimizi iyileştireceğiz. Bu güzel memleketi zalimlere terk etmeyeceğiz. Yitirdiğimiz arkadaşlarımıza sözümüz olsun. Bu ülkede barıştan, emekten, demokrasiden yana bir iktidarı kurana kadar canla başla çalışacağız. Tarih de tanık olsun ki; biz karanlığımızla bu karanlığı yırtacağız”

CHP İl Başkanı Enver Kiraz’da, kendilerini ziyarete gelen Milletvekili İlgezdi’ye teşekkür ederer, “Kaybettiğimiz canların anısı için, mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz ve mücadelemizi daha da yükselteceğiz” diye konuştu.

MUHARREM İNCE DE GELİYOR..

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, hayatını kaybeden CHP Gençlik Kolları üyelerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak için Malatya’ya geliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada;İnce’nin 20 Ekim Salı günü sabah saatlerinde Hekimhan İlçesi’ne gideceği, burada Ankara Katliamı’nda hayatını kaybeden barış şehitlerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulunacağı kaydedildi. Açıklamada, Muharrem İnce’nin öğleden sonra, Malatya merkezindeki ailelere taziye ziyaretinde bulunacağı belirtilirken,16.30’da Özalper Meydanı’nda, 17.30’da Askeri Hastane Karşısında, 18.30’da ise Ataköy Mahallesi Hacı Kalender Parkı’nda düzenlenecek toplantılarda Malatyalılarla buluşacağı ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız