SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Maçı Kazanmak İçin Sahaya Çıkıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-11-20 02:29:47
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u güzel bir futbolla, farklı yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Grup'ta dokuzuncu hafta maçında sahasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da büyük bir mutluluk yaşanıyor.

Grup'ta 9 hafta sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alarak 22 puan toplayan Yeşilyurt Belediyespor, lider Şakışla Belediyespor'un 5 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Ligin 10.haftasında deplasmanda lider Şarkışla Belediyespor ile karşılaşacak olan turuncu yeşilliler, zorlu maç öncesi kayıp yaşamazken, aldığı farklı galibiyetle bir anlamda moralde depolamış oldu. 

Yeşilyurt Belediyespor'un teknik direktörü Hayati Palancı, lige iyi bir gidişat yakaladıklarını ifade ederek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Palancı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısında takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydederek, "Rakiplerimizin kaybettiği haftada biz direkt endirekt bizi takip eden rakiplerimizden birisi ile oynadık. Bu karşılaşma çok önemliydi.  Bu karşılaşmayı kazanmamız lazımdı. Kazandığımız için mutluyuz. Ayrıca farklı bir skorla kazandığımız için daha da mutluyuz. En mutluluk verici tarafı oynadığımız futbol. Gerçekten her yönüyle sahada Yeşilyurtspor vardı.  Performansı artırarak devam ettirmeye çalışacağız. Futbolcularımı güzel oyun ve net skor için tebrik ediyorum" dedi. 

Grup'ta rakip ayırmadıklarını ve her maça aynı konsantrasyonla hazırlandıklarını dile getiren Palancı, "Önümüzdeki hafta deplasmanda Şarkışla Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Şarkışla Belediyespor şuan grupta birinci sırada  ancak biz rakip seçmiyoruz.  Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bunun için önümüzdeki hafta da kazanmamız gereken bir maç inşallah oradan da istediğimizi alacağız" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Tekin (5 yıl önce)
    Hocam cesaret cesaret. Eğer akıllı oynarsanz bu takımın grupta yenemeyeceği takım yok.İdda ediyorum namağlup Şampiyon olurduk.ama cesaret siz oluşunuz işi zora sokuyor.Şarkışla tamamen şansa lider.bizim takım o takımı ezer.Yolunuz açık olsun sezon sonu ŞAMPİYON Yeşilyurt. inanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hocam.sizlere.guveniyoruz.basarilar.diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Hayati Palancı deplasmandan bir puan iyidir mantığına sahip bir teknik direktör. Ligin ilk deplasman maçında da bunu gördük. Şu ana kadar galibiyeti olmayan takımla berabere kalıp dönmeyi başarmıştı. Malatyaspor'un 2006-7 sezonunda hocası iken o takımla Uşak, Eskişehir, Ordu gibi yarı amatör takımlarla berabere kalmaya gitmiş ve bu düşünce Malatyaspor'da sonun başlangıcı olmuştu. Bugün yine uyarıyorum. Hayati Palancı kimseyi şampiyon yapamaz. Siz de harcadığınız gariban halkın parası ile kalırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah şampiyon olur Mehmetbb farzedelimki olmadı Hayati hocayı ne kadar tanırsîn bilmem çok değerli bir insan inşallah söylediklerinden pişman olursun vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)Reis44 isimli kullanıcı yorumuna
    Çok değerli insan olmakla işinin erbabı olmak ayrı konular. Çok değerli bir insan 2006-2007 yılında Malatyaspor gibi bir çınarın sonunu başlangıcına imza atmıştır. Kaldı ki şahsına ben bir şey demiyorum; sadece teknik direktörlük yapıyorsa kimseyi şampiyon yapamaz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla