SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Kavşağa Çözüm Bulun"

0
Güncellendi - 2017-07-21 04:31:49
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafik ışıklarının olmamasından dolayı her gün kaza yaşandığı iddia edilen Kömürterzi kavşağına, mahalle sakinleri çözüm bulunması çağrısında bulundu.

Malatya'nın en önemli ve trafiği yoğun caddelerinden olan Çavuşoğlu Mahellesi Kömürterzi kavşağında yaşanan trafik yoğunluğu kazalara neden oluyor. Mahalle sakinleri, kavşakta ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının yaşanmaması konusunda yetkililere çağrıda bulunarak kavşağa trafik ışıklarının takılmasını istedi. Kömürterzi kavşağında günü birlik birçok kazanın yaşandığını ileri süren mahalle sakinleri hemen hemen her gün kazaların meydana geldiği kavşakta, trafik ışığının konulmadığı takdirde burada ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların olacağını savunarak daha çok kişinin mağdur olmaması için yola uygun bir çözüm bulunması noktasında yetkililere çağrıda bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Serhat (6 yıl önce)
    Ben 18 kez belediyeye başvurdum 4 kez de dilekçeyle tek yapılan kamera ve trafik levha takılması toplam 22 kez başvuru ile anca bunlar oldu yazıklar olsun gerçekten
    0
    0
    Yanıtla
  • Mimtaz (6 yıl önce)
    Bakan gezmesi yapmaktan,15temmuzculuk yapmaktan, iş mi görüyorlar. Kurban olduğumun vardır Bi hesabı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru bir tespit
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (6 yıl önce)
    Bugün kömürtevzi kavşağında biri arabama vurup kaçtı memleketin yöneticileri duyarsız halkımızda vurdumduymaz acilen trafik terörüne çözüm bulunmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • aaksoy (6 yıl önce)
    Cidden bu kavşak çok tehlikeli. Mutlaka önlem alınmalıdır. Yetkili duyun sesimizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Bu memlekette likayatsiz yöneticiler olursa çekecegimiz daha çok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (6 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    bizim yöneticilerimiz sorun çıkmadan önce önlem almayı malesef düşünmezler
    0
    0
    Yanıtla