SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kavşak Böyle Gitmez!

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:04:08
Bu Kavşak Böyle Gitmez!
A- A+ PAYLAŞ

Karayolları'nın mı, belediyenin mi sorumluluğunda olduğu belli olmayan İstasyon Virajı'ndaki kavşakta "yanlış düzenleme" bu bölgede sıkça trafik kazalarının yaşanmasına neden oluyor.

Kavşak düzenlemesinin nasıl yapılacağı konusunda dahi iki resmi kuruluşun anlaşamadığı İstasyon Virajı Kavşağı'nda bir süre önce yapılan düzenleme, trafik güvenliğini tehlikeye sokuyor. Geliş istikameti ile kavşak sonrası gidiş istikametinde meydana gelen çapraz kesişmelerin yanı sıra, özellikle batı yönünden gelip Elazığ yönüne gidecek araçların bu kavşakta takip edecekleri şeritle ilgili kavşağa girmeden önce yönlendirici bir levhanın olmaması, araçların kavşakta aniden Çevreyolu'na doğru dönmeleri, şehir merkezi yönüne giden araçlarla çarpışmalara yolaçıyor. 

Özellikle geceleri, trafik sinyalizasyon sisteminin flaşöre döndürülmesi, transit araçların kavşağa süratli girmeleri ve değişik yönlerden gelen araçların geçiş önceliği konusunda belirsizlik bulunması yüzünden, tehlike çok daha büyük. Bu kavşakta geceleri de, trafik sinyalizasyon sisteminin gündüz olduğu gibi "geç veya dur" sinyali verecek şekilde çalıştırılması gerektiği ifade ediliyor.

İstasyon Virajı'nın yanı sıra Çöşnük Kavşağı'nda da benzer sorunlar bulunduğu için sıkça kazalar meydana geldiği belirtilirken, bu kavşakların bir an önce trafik için emniyetli duruma getirilmesi isteniyor.

FOTOĞRAF: Yukarıdaki fotoğraf, 11 Mart Salı günü öğle saatlerinde İstasyon Virajı kavşağında çekildi. Yine bir kaza. İki araç çarpıştı. Allah'tan bu kaza hasarla atlatıldı. Ama her an çok daha büyük kazalar yaşanabilir. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız