SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kaza da Kayıtta

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün koordinesinde kentin çeşitli noktalarına yerleştirilen MOBESE kameralarına kavşaklardaki kaza anları saniye saniye yansıdı.

MOBESE kayıtlarına göre, Malatya merkez Hava Lojmanları Kavşağı'nda bir kasalı bir kamyonet önce bir araca çarpıyor, ardından da refüje çarparak devrilme anı MOBESE kamerasınca kaydedildi. Kazada kamyonet sürücüsü ağır yaralandı.

Viraj kavşağındaki kazada ise ışıkta duran otomobile arkadan başka bir otomobilin çarpması esnası da MOBESE kameralarınca kaydedildi.

DİĞER KAZALAR..
Mehmet Buyruk Caddesi Atatürk Anıtı kavşağında 35 yaşındaki K.A. yönetiminde bulunan 44 KN..plakalı oto ile 43 yaşındaki B.B. yönetiminde bulunan 44 DF..plakalı otolar çarpıştılar. 23.30 sıralarındaki kazada araçlarda bulunan 21 yaşındaki G.B. ile 25 yaşındaki M.B. adlı bayanlar yaralandılar.

Çevreyolu Çöşnük Kavşağı’nda 72 yaşındaki H.K. yönetiminde bulunan 44 AE..plalı oto ile, kırmızı ışıkta bekleyen 38 yaşındaki K.K. yönetimindeki 44 EZ..plakalı otoya arkadan çarptı. Çarpan otoda bulunan 40 yaşındaki T.K. ile 5 yaşındaki Y.K.’nin yaralandıkları bildirildi.

Koyunoğlu Mahallesi’nde 47 yaşındaki S.K. yönetimindeki 44 T..plakalı taksi ile, bisikletle gitmekte olan 13 yaşındaki C.P.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Zapçıoğlu Caddesi’nde, karşıdan karşıya geçmek isteyen 7 yaşındaki İ.C.M. adlı kız çocuk oto çarpması sonucu yaralandı. Kaza sonrası oto sürücüsünün evine götürdüğü çocuğun babasının şikayetçi olmadığı, bu nedenle sürücünün adı ve oto plakasının kaydedilmediği belirtildi.

Çevreyolu Sanayi Kavşağı&nda da 42 yaşındaki A.İ. yönetiminde bulunan 44 KU..plakalı oto ile 33 yaşındaki İ.A. yönetiminde bulunan 44 KH..plakalı oto çarpıştı. Bu kazada da araçlarda bulunan 34 yaşındaki H.İ. adlı bayan ile 36 yaşındaki H.K. adlı şahıs yaralandılar.

İsmetpaşa Caddesi Kuyuönü Mezarlığı yanında 25 yaşındaki M.B. yönetimindeki 44 ER..plakalı oto, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yol kenarında yürümekte olan 30 yaşındaki O.Ö. adlı şahsa çarpıp yaraladı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 44 yaşındaki A.Y. yönetiminde bulunan 44 KF 078 plakalı otomobil, 33. kilometrede sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücü A.Y. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız