SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kazada 12 Yaralı Var

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki araçta bulunan toplam 12 kişi yaralandı. Bu arada ildeki diğer kazalarda da 15 kişinin yaralandığı bildirildi.

ÇARPIŞTILAR..
Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya merkez Malatya-Yeşilyurt Karayolu Fahri Kayahan Bulvarı yol ayrımında meydana geldi. Kazada Ergün G.'nin kullandığı 44 FF 627 plakalı minibüs ile Abdullah Ö. (52)'nin idaresindeki 44 LC 238 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü Abdullah Ö. ile birlikte Rumeyse Ö. (13), Mahire Gürses (44) ve Ayşe Ö. (41) Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Minibüste bulunan sürücü Ergün G. ile birlikte aynı aileden Mehmet, Berna, Duygu, Behiye, Medine, Vedat ve Berfin G. ise ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde 26 yaşındaki E.G. yönetimindeki oto ile 52 yaşındaki H.K. yönetiminde bulunan kamyonet çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile araçlarda bulunan 23 yaşındaki N.G. ve 35 yaşındaki F.G. adlı bayanlar ile 4 yaşındaki M.M.G. yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 46 yaşındaki R.D. motosikletle gitmekte iken önündeki belediye otobüsüne çarpmamak için manevra yapmak isterken orta refüje çarparak motosikleti devirdi, kendisi de yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 25 yaşındaki S.F.’nin yönetiminde bulunan oto, karşıdan karşıya geçmek isteyen 10 yaşındaki B.A. adlı kıza çarptı ve yaraladı.

Hasanbey Caddesi’nde 38 yaşındaki A.G. yönetiminde bulunan minibüs, freninin tutmaması sonucu 39 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan araca arkadan çarptı. Kazada araçlarda bulunan 16 yaşındaki B.B.A., 36 yaşındaki S.A., 21 yaşındaki E.Ö., 26 yaşındaki S.T., 34 yaşındaki A.K., 68 yaşındaki Z.K., 37 yaşındaki M.K. ile 21 yaşındaki Ü.B. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız