SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kentte Trafik Düzelir mi?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:10:43
Bu Kentte Trafik Düzelir mi?!
A- A+ PAYLAŞ

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı nedeniyle, toplantının yapıldığı İl Genel Meclisi Salonu (eski Özel İdare) önünde yine trafik alt üst oldu. Toplantıya katılan yetkililerin makam araçları kaldırımlara parkedilirken, vatandaşlar trafiğin yoğun olduğu caddede yürümek zorunda kaldı.

3 ayda bir toplanan İl Koordinasyon Kurulu'nun, Vali Vasip Şahin başkanlığında yapılan son toplantısında da, bir önceki toplantıda olduğu gibi bölgedeki trafik alt üst oldu. Vali ve birçok il yöneticisinin katıldığı toplantıya davetli olan çoğunluğu resmi görevlilere ait makam araçları, bir yönlü park nedeniyle zaten dar olan yolun Vilayet Parkı bitişiğindeki kaldırımına da parkedilince tam bir karmaşa yaşandı.

Toplantı nedeniyle salon çevresinde bulunan trafik görevlilerinin de hiçbir müdahalede bulunmadığı bu karmaşa yüzünden, yoğun bir belediye otobüs trafiği olan bölgede araçlar güçlükle ilerlerken, vatandaşların büyük bölümü, araçların arasında yürümek zorunda kaldılar ve bu duruma tepki gösterdiler.

Resmi araçların kaldırıma parkedildiğini gören bir özel oto sahibi de aracını, FEDAŞ karşısındaki köşeye parkedince, dönemeyen belediye otobüsleri yüzünden trafik bir süre tıkandı.

Toplantının tarihi günler öncesinden belli olmasına ve daha önce yapılan toplantı sırasında aynı görüntülerin yaşanmasına, bunun da basında eleştiri konusu olmasına rağmen, ilgililerin herhangi bir önlem alma gereği duymamalarının yanı sıra, en azından salonun karşısında bulunan Vilayet Parkı'nın vatandaşlarca otopark olarak kullanılan bölümünün, toplantıya katılacak resmi araçların park edebilmesi için boşaltılmamış olmasının karmaşaya neden olduğu ifade ediliyor.

Kenti yönetenlerin bizzatihi neden oldukları ve müdahale etmedikleri karmaşa, vatandaşlara "Bu kentte trafik sorunu hiç düzelir mi?" dedirtti.

Bu arada, uygunsuz araç parklarını engelleyemeyen polis görevlileri ise, bu manzarayı görüntülemek isteyen basın mensuplarını engellemeye çalıştılar.

Diğer yandan, salon çevresinde yer bulamayan bazı resmi araçların da, "daha uygun" durumdaki İnönü Kapalı Çarşısı üstü ve Hükümet Binası önüne parkettikleri gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız