SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez 6. Katta Yılan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir apartmanın 6. katındaki görünen yılan, itfaiye ekiplerince akülü oyuncak arabanın içerisinde çıkartıldı.

Olay, Çilesiz Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartmanın 6. katında görünen yılan için Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nden yardım istendi. Bölgeye giden itfaiye ekipleri yılanı ararkan, yılan akülü oyuncak aracın içerisine girdi.

Bunun üzerine itfaiye ekipleri akülü oyuncak aracı apartmanın bahçesine çıkarttı.  Akülü oyuncağın içerisinde yapılan arama  sonucunda yılan dışarı çıkartıldı ve  yakalandı.

İtfaiye ekiplerince bir kavanozun içerisine konan yılan daha sonra Doğu Koruma Ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yapılan incelemenin ardından yılan yeniden doğaya bırakıldı.

İki gün önce de, Beydağı Mahallesi'ndeki bir apartmanın 2. kat merdivenlerinde görülen yılan, itfaiye görevlilerince yakalanmış ve daha sonra doğaya bırakılmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (6 yıl önce)
    Yesil alan birakilmadi yilanlar evlere geliyor
    0
    0
    Yanıtla