SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Ağaçlar Kesildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Topraktepe köyünde olayların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez de ağaçlar kesildi.

Her gün farklı bir olayla gündeme gelen, geçen hafta arı kovanları ve iki evin yakılarak kundaklandığı Topraktepe köyünde gece yarısında İ.C (74), F.K (66) isimli köylülere ait olan bahçede 12 adet ağacın motorlu testere ile kesildiği tespit edildi.

Olay faili meçhul olarak Jandarma bülteninde yer alırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sözü edilen Topraktape köyünde, mezarların tahribinden ağaçların kesilmesine, yangın olayından kundaklamaya kadar son 10 yılda birçok olay meydana gelmiş, failleri bulunamamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız