SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez AKP Önünde..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin TOKİ ile birlikte başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi'ne karşı çıkan bir grup vatandaş eylem yaptı.

Beydağı ve Yamaç mahallesinde oturan ve evlerine gerçek değerde fiyat verilmediğini iddia eden yaklaşık 200 kişilik bir grup, AKP Malatya İl Başkanlığı'nın önünde eylem yaptı.

Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı eylemde konuşan Büyük Beydağı Sosyal Dayanışme ve Kültür Derneği Başkanı Nihat Serçe, kentsel dönüşüm projesini eleştirerek, "Kentsel dönüşüm projesine yüzde 70'inin razı olduğunu söylüyorlar. Bizim tespitlerimizde yüzde 5'lik bir kesim projeye karşı değil ancak, bu halkın yüzde 95'i projeye karşıdır. Gelin bir sandık koyalım ve kim razı kim razı değil bunun tespitini yapalım" dedi.

Eylemden sonra Milli Egemenlik Caddesi’nde bir süre yürüyen vatandaşlar, sessiz bir şekilde dağıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız