SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Berabere

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Pazarspor ile oynadığı özel maçta rakibiyle yenişemedi. Karşılaşmanın 36. Dakikasında 1-0 yenik duruma düşen Malatyaspor, 44. Dakikada Mehmet Albayrak ile eşitliği sağladı. Bu dakikada gelişen atakta Burak’ın ortasını izleyen Turgay’ın kafa şutu direkten döndü, pozisyonu izleyen Mehmet Albayrak dokunarak takımının golünü attı.

Malatyaspor, bu maçta Ganalı Isaac Morgan ile Abdulgaffaru denemeye alındı. Her iki oyuncunun forvet oynadığı belirtildi.

Malatyaspor, maça şu kadroyla çıktı:

Emrah
Murat
Gökhan Caba
Turgay
Güngör
Gökhan
Serkan
Mehmet Ayaz
Ramazan
Burak
Mehmet Albayrak

46. dakikada Turgay-Alper, Serkan-Hakan, Ramazan-Eren, Burak-Isaac Morgan, Mehmet Albayrak-Abdulgaffaru 60. Dakikada Murat-Selim, Gökhan Caba-Mustafa Sert, Gökhan Bozkaya-Caner, Mehmet Ayaz-Olcaytu, Emran-Taylan değişiklikleri yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız