SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Hiç Sözünü Etmedi

0
Güncellendi - 2016-11-20 22:31:53
Bu Kez Hiç Sözünü Etmedi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Birleşik Haziran Hareketi' tarafından İstanbul'da düzenlenen ve kendisinin HDP ve CHP'nin organizasyonu olduğunu öne sürdüğü mitinge tepki göstererek, “Yenikapı ruhunu bozan Cumhuriyet Halk Partisi şimdi milletin isteklerine bir kez daha kulaklarını tıkıyor. HDP ile beraber program organize ediyor. Bu millet size uykunuzda bile iktidarı görmeye izin vermez. ” dedi. Çalık, partililere gündemde seçimin olmadığını, ancak yarın seçim olacakmış gibi de çalışmalarını istedi. Çalık, Cumartesi günü Malatya'daki basın toplantısında savunduğu AKP’li milletvekilleri tarafından Meclise sunulan ve cinsel istismara uğrayan birey ile failin evlenmesi durumunda, failin cezasının geri bırakılması veya ertelenmesini içeren yasa teklifine bu kez hiç değinmedi.

Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticilerle birlikte AKP’nin Yazıhan, Arguvan ve Arapgir ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, burada partisinin mahalle temsilcileri ile toplantı yaptı.

“MİLLET CHP’YE UYKUSUNDA BİLE İKTİDARI GÖSTERMEZ”

AKP Yazıhan İlçe Başkanlığında konuşan Çalık, “Parlamenter sistem her daim arızaya uğradı. En son arızaya uğrayan, yaşadığımız en büyük kriz 367 kriziydi. Ve 367’yi isteyen hukuk garabetine imza atan hukukçular milletin kendi oylarıyla cumhurbaşkanını seçmesine vesile oldu.” dedi.

Arguvan ilçesinde CHP’nin HDP ile birlikte miting düzenlediğini öne sürerek, bunu eleştiren Çalık şunları söyledi:

“Yenikapı ruhunu bozan Cumhuriyet Halk Partisi şimdi milletin isteklerine bir kez daha kulaklarını tıkıyor. HDP ile beraber program organize ediyor. Benim sivil vatandaşıma, benim çocuğuma, benim gencime, benim polisime, benim askerime, korucuma silah sıkan, bomba atan terör örgütleriyle işbirliği yapan, onların siyasi uzantısı olan partilerle mitingler yapmak iktidar rüyanızın olmadığının en önemli göstergesidir. Türkiye Cumhuriyetini ortaya kaldırmak isteyenlerle değil, onların siyasi uzantılarıyla değil, milletimizle beraber hareket edeceksiniz ki, hiç olmazsa bile rüyalarınızda da olsa iktidarı görebilesiniz. Siz terör örgütlerinin uzantılarıyla yol yürümeye devam ettiğiniz sürece bu millet size uykunuzda bile iktidarı görmeye izin vermez.”

Arapgir ilçesindeki toplantıda partililere seçim olmadığını, ancak yarın seçim olacakmış gibi hazır olmaları mesajını veren Çalık, “Tek başlı bir sistem, koalisyonların olmadığı, istikrarın olduğu bir sisteme geçmek zorundayız. Bu konuda çalışmalara yerli ve milli duruşuyla örnek olan Devlet Bahçeli çok ciddi destek veriyor. Seçim yok. Ama yarın seçim varmış gibi bütün mahalle başkanlarım hazır. Hazırmısınız? Yarın seçim olsa sandıklar tamam mı?" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, “AK Parti teşkilatlarıyla var, kurumsal yapısıyla var. Kurumsal yapısıyla güçlü. Ama şunu bilmemiz lazım; Türkiye AK Parti ile birlikte yeni bir döneme girdi. Millileşme dönemine girdi, kalkınma dönemine girdi, yatırım dönemini başlattı. Bu hem yerel kalkınma, hem genel kalkınmayı başlattı. Tabi bundan rahatsız olan yapılar Türkiye’nin kalkınmasını önleme adına bir takım operasyon yaptılar. Bunlardan bir tanesi de, en büyüklerden FETÖ operasyonuydu. Ondan öncede AK Parti’ye birçok darbe girişiminde bulunuldu, 6-7 tane farklı darbe girişimi vardı. AK Parti bütün zorluklara rağmen halkın desteği ile ülkenin kalkınmasına ve büyümesine devam etti. İnsana verilen değer ve yatırım her geçen gün katlanarak arttı. ” dedi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı da, “Teşkilatlar olarak bizim için en önemli temel taşlarımız mahalle başkanlarımızdır. Biz mahalle başkanlarımız ile birlikte bu teşkilatın omurgasını teşkil ederiz. Mahalle başkanlarımız, sandık kurullarını, yönetimlerini oluşturur, en az 1 ile 3 sandık arasında olan mahallelerde en az 9 tane yönetim kurulunun olması gerekir. Her inançtan, her mezhepten, ister Türk olsun, ister Kürt olsun, ister Alevi olsun, ister Sünni olsun hiç fark etmez. Yeterki bu toprakları kendisine vatan kabul etmiş kim olursa olsun bizim bu teşkilatlarımızın içerisinde yeri vardır, bizim başımızın üzerinde yerleri vardır.” ifadelerini kaydetti.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

calik1calik2calik3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mustafa (7 yıl önce)
    sözü edilecek gibi değil çünkü
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    OSLO da görüşen kim, Dolmabahçe görüşen kim,çözüm süreci deyip dört yıl silahlanan kim.Sesinizi çıkarmadınız.Valilere CHP mi talimat verdi karışmayın diye.Ne kadar yüzsüzleştiniz. Şimdi de tecavüzcüleri cezaevinden çıkarmaya çalışıyorsunuz.Bir defada bir şey olmaz deyip tahliye ettireceksiniz.Cezaevlerinde sevilmeyen iki şey vardır.Hırsızlık ve zina,diğer suçlar fazla önemli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    UCUZ SİYASET.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Sayın Çalık.PKK ile kolkola olan onları şımartan ve ve yaptığı eylemlere göz yuman partiniz idi.Şimdi kalkmış sabun köpüğü gibi üste çıkıp CHP'yi suçluyorsun.Bu millet her şeyin farkında Ülkemizin içinde bulunduğu o kadar çok sorun var ki buraya yazmakla bitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara44 (7 yıl önce)
    Malatyanin macina gitmek cok zor olsa gerek.
    0
    0
    Yanıtla