SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez İstihbarat Malatya'dan

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da, eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okul önlerinde uyuşturucu pazarlamak isteyen satıcılara yönelik Narkotik polisi seri operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınırken, yaklaşık 40 kg esrarla 3 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları bir çalışmada, bazı kişilerin İstanbul'dan "Extacy" tabir edilen uyuşturucu hap getireceği öğrenildi. Bunun üzerine Narkotik dedektifleri, İstanbul Yolu Akıncılar Gişeleri'nde önlem aldı. Plakası tespit edilen otomobil durdurularak arama yapıldı. Operasyonda Fırat E. ve Kasım K. isimli 2 kişi yakalandı. Zanlılarla birlikte 3 bin 9 adet "Extacy" hap ele geçirildi.

Narkotik ekiplerinin bir başka çalışmasında ise Hatay'dan 1 kişinin esrar getirdiği belirlendi. Evkan H. isimli zanlının geldiği otobüs durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada 4 kg 113 gram esrar ele geçirildi. Zanlı Evkan H. gözaltına alındı.

Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin Malatya Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yaptığı çalışmada bazı kişilerin Adana'dan 2 otomobille uyuşturucu getirdiğini belirlendi. Bunun üzerine Gölbaşı İlçesi'nde Narkotik ekipleri tertibat aldı. Uyuşturucu satıcılarının 2 otomobille hareket ettiği esrar bulunan otomobile diğer otomobilin eskortluk yaparak polis arama noktalarını bildirdiği belirlendi. Arama noktasından geçen bir otomobilin bir süre sonra geri dönmesi üzerine kuşkulanan Narkotik ekipleri bölgedeki benzin istasyonlarında arama yaptı. Arama noktasına yakın bir bölgede bulunan bir benzin istasyonuna geçen Narkotik ekipleri bazı kişilerin kaçmaya çalışması üzerine şüpheliler gözaltına alındı.

Her iki araçta bulunan Serkan D, Ahmet E, Selahattin K, Mahmut Ö, isimli 4 kişi yakalanarak Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlıların otomobillerinden yapılan aramada 33 kg 182 gram esrar, uyuşturucu naklinde kullanılan 2 otomobil ve 2 adet sürücü belgesi ve 1 adet sahte kimlik ele geçirildi.

Zanlıların değişik illerde işledikleri farklı suçlardan arandıklarını tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız