SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Kasayı Açamadılar

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Noteri, Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Esnaf Odası hırsızların hedefi oldu. Neterde çelik kasayı açamayan hırsızlar, çekmecedeki 10 lirayı çaldılar.

Yeşilyurt ilçesindeki Noter’de hırsızlık olduğu, görevliler tarafından polise bildirildi. Yapılan incelemede noterin kapısının kilidini kırarak girdiği belirlenen hırsızların, çelik kasanın kilit kısmını da kırmalarına rağmen açamadıkları, ancak çekmecedeki 10 lirayı çaldıkları bildirildi. Hırsızların daha sonra aynı binada bulunan Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne girip 1 adet cep telefonu çaldıkları, yine Esnaf Odası’nın kapısının kilidini de kırdıkları, ancak herhangi bir şey çalmadıkları öğrenildi.

24 Ocak Cumartesi günü İnönü Caddesi’ndeki Malatya 4. Noteri’ne aynı yöntemlerle girip kasayı açan hırsızlar 7 bin 700 lira para çalmışlardı. İki noter görevlisinin ifadesi alınırken, bir gün sonra Elazığ’da da bir notere aynı şekilde girilmesi ve para çalınması üzerine, noter görevlilerinin olayla bir ilgilerinin olmadığı anlaşılmış, polis bir şebekeyi aramaya başlamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız