SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Kategori Değişti!

A- A+ PAYLAŞ

Yerel yönetimlere yönelik olarak yayın yaptığı Belediye Basın Bürosu açıklamasında belirtilen “Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi” adlı dergi tarafından Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’ın “İmar Düzenleme ve Kentsel Dönüşüm” kategorisinde “Malatya Kentsel Dönüşüm Projesi” ile yılın yerel yöneticisi seçildiği belirtildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın’ın Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü’nü, 19 Nisan Cumartesi Günü Ankara Mamak Kültür Merkezinde düzenlenecek Ödül Töreni’nde alacağı bildirildi.

Akın, Malatya Belediyesi olarak, standartları yüksek bir şehir oluşturma gayretlerinin devam ettiğini belirterek, “Kentsel Dönüşüm Projesi bu gayretlerimizin önde gelen çalışmalarından birisidir. Yakında inşaatına başlanacak olan ve 15 bin konutun yapılacağı, I. Etapta Türkiye’nin en kapsamlı projesi hayata geçtiğinde Beydağı yamaçlarında modern, çağın standarlarında Yeni Bir Malatya kurulacaktır.

Çalışmalarımızın ödüle layık görülmesi, bizleri daha da mutlu etmektedir” dedi.

DAHA ÖNCE DE SEÇMİŞTİ..
Kayseri merkezli olarak, reklam ve tanıtım hizmetleri yapan "İks Medya" adlı şirket tarafından yayınlanan "Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi" 2006 yılında da Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’ı "Çevre Düzenleme, Park- Bahçe" kategorisinde yılın yerel yöneticisi seçmişti.

O yılkı ödül dağıtımı Sabah Gazetesi’ne de “Ödül Almayan Kalmadı” başlığıyla haber olmuş, bu durum gazetenin haberinde ” Kayseri'de yayınlanan 'Anadolu'da Yerel Yönetimler' dergisinin bu yıl yaptığı 'Yılın Yerel Yöneticileri' yarışmasında ödül almayan kalmadı. Türkiye'nin çeşitli il, ilçe ve beldelerinden yüzlerce belediye başkanı yılın başarılı yerel yöneticisi seçildi. Seçilen belediye başkanlarından Kayseri'ye gelenler ödüllerini 2 Aralık'ta yapılan bir törenle aldılar. Ödül sayısı konusunda ise farklı rakamlar veriliyor. Ödüle karşı çıkanlar 528 belediye başkanının ödül aldığını söylerken, ödülü veren 'Anadolu'da Yerel Yönetimler Dergisi' sahibi Mehmet Oğuz 'sadece' 213 belediye başkanına ödül verdiklerini söylüyor..” ifadesiyle yeralmıştı.

Ödülü veren "Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi" adlı yayın organının, belediye haberlerine yer verdiği öğrenilirken, bu derginin, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü ile Yerel Yönetimler Araştırma ve Eğitim Merkezi tarafından yayınlanan, birçok uzman akademisyenin yazdığı, birçok ciddi yerel yönetim projesi geliştiren "Çağdaş Yerel Yönetimler Dergisi" ile herhangi bir ilgisinin bulunmadığı da belirlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız