SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez ''Kundaklama'' Zanlısı Olarak Akıl Hastanesi'ne..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son aylarda, ana caddelerde, merkezi alanlardaki görüntüleriyle, tacizleriyle, olaylarıyla bilinen "medyatik balici" en sonunda bir işyerinin kundaklanması olayının zanlısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.. Daha önceki olaylarında sadece "olay yerinden uzaklaştırılmakla" yetinilen balici, bu kez Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevkedildi.

Tekel Fabrikası işçilerinin eylemi sırasında basın yüzlerce kişinin önünde kadınları taciz ederken görüntülenen, daha sonra Eğitim-Sen'in PTT önündeki protesto eyleminde, göstericilerin hemen yanında bali kokladığı poşetiyle görüntü veren, son olarak düzenlenen koşuya son metrelerde katılıp bir yandan koşarken, diğer yandan bali koklayan ve polis tarafından kovalamaca sonrası yakalanan 29 yaşındaki Nihat B.adlı şahıs, en sonunda "İşyeri Kundaklama ve Yangın Çıkarma" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; polise başvuran Yılmaz Görez adlı işyeri sahibi, Dabakhane Mahallesi Dabakhane Sokağı eski PTT binasında bulunan işyerinde gece yarısı yangın çıktığını ve zarar az olduğu için şikayetçi olmadığını, ancak bu olaydan 3 gün sonra yine yangın çıktığını bildirdi. Son olayda, işyerinin önünde yanmış kağıt parçaları gördüğünü, çevrede yaptığı araştırma ve görüşmeler sonucu, her iki olayı da Nihat B.adlı şahsın yaptığını öğrendiğini belirten işyeri sahibi, şikayete gelirken yolda "bali koklarken" gördüğü zanlı Nihat B.'yi de kolundan tutarak Beydağı Polis Merkezi'ne getirdi. Zanlının, polisteki ifadesinde de, yangın çıkarma suçlamalarına kabul ettiği belirtildi.

Sorgusunun ardından Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilen zanlı, daha sonra Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevkedildi ve polis eşliğinde hastaneye teslim edildi.

FOTOĞRAF: En son "kundaklama" suçlamasıyla gözaltına alınan ve daha sonra Akıl Hastanesi'ne sevkedilen "balici" şahıs, yaklaşık 1 ay önce de Eğitim-Sen'in PTT önünde düzenlediği bir eylemde, bali kokladığı bu görüntüyle saptanmıştı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız