SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Makul ve Mantıklı

A- A+ PAYLAŞ

ADIYAMAN- Nemrut Dağı konusunda Malatya ve Adıyaman yollarının birleştirilmesi konusundaki tartışmalar devam ederken TBMM İdare Amiri ve AKP Milletvekili Hüsrev Kutlu'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Vali Ramazan Sodan'ın Adıyaman ve Malatya yollarının Nemrut Dağı'nda birleştirilmesi konusunda, "Milletvekilleriyle görüştüm olumlu görüş belirttiler" şeklindeki açıklamasının ardından TBMM İdare Amiri ve AKP Milletvekili Hüsrev Kutlu ise, "Biz Valiye protokolü hemen imzalayın demedik, konuşulsun tartışılsın" dediklerini söyledi.

Vali Ramazan Sodan'ın protokolün imzalayacağını açıklamasını üzerinden tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler başta olmak üzere toplumun değişik kesimlerinden konuyla ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediyor.

Vali Ramazan Sodan'ın "Milletvekilleriyle görüştüm olumlu görüş belirttiler" açıklamasının ardından CHP Milletvekili Şevket Köse, Vali Ramazan Sodan'ın kendiyle görüşmediğini ve kendi görüşünün sorulmadığını dile getirmişti.

AKP Milletvekili Hüsrev Kutlu ise konuyla ilgili olarak, basın mensuplarıyla yaptığı yemekli toplantıda açıklamada bulundu.

Hüsrev Kutlu, alınmış kesin bir kararın olmadığını vurgulayarak bu konunun toplumda tartışılması ve Adıyaman'ın menfaatleri neyi gerektiriyor ise onun yapılması gerektiğini söyledi.

Vali Ramazan Sodan'a milletvekilleri olarak 'Protokolü imzalayın' şeklinde söz söylemediklerini belirten Hüsrev Kutlu, "Biz vali beye bu protokolü hemen imzalayın demedik. Üzerinde düşünülsün, konuşulsun ve tartışılsın dedik. Vali beyin hangi milletvekilleri ile görüştüğünü bilmiyorum. Ben Adıyaman'ın artısına olan bir konuda ön yargılı davranılmaması gerektiğini düşünüyorum. Adıyaman'ın menfaatleri neyi gerektiriyor ise onu yapacağız. Bunun yanında bu konuda vali yetkilidir. Bizim vali beye emretme yetkisinde değiliz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız