SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Meclis Üyeleriyle Birlikte..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, bir grup Belediye Meclis Üyesi ile birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz’ü ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Bu arada, ESOB'dan bir heyet de Valiyi ziyaret etti.

BELEDİYENİN ZİYARETİ..
8 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Akın, kendisinin daha önce Vali Halil İbrahim Daşöz’ü, kutlamak için ziyaret ettiğini hatırlatarak, “ Bugün Belediye Meclis üyelerimizle Sayın Valimizi ziyaret ediyoruz. Meclis üyelerimizle birlikte, Sayın Valimize yeni görevinin Malatyamıza hayırlı olması dileğinde bulunmak amacıyla buradayız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Akın, Malatya’ya hizmet alanında tüm kurumların yakın diyalog içerisinde olmasına büyük önem verdiklerini kaydetti. Başkan Akın, “Malatya’daki kurumlar olarak inşallah uyum içerisinde, fevkalade ciddi hizmetler üreteceğimize inancımız tamdır. Malatya’ya hizmet için kurumların uyumuna büyük önem veriyoruz. Sayın Valimiz İnşallah faydalı hizmetler üretecektir. Bu süreçte Malatya Belediyesi olarak üstümüze düşecek bütün görevleri de inşallah en güzel şekilde ifa etmek de benim ve arkadaşlarımın görevleri arasında olacaktır” dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise konuşmasında, Belediye Başkanı Cemal Akın ve Belediye Meclis üyelerinin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ve kendilerine teşekkür ettiğini belirterek, belediyelerin toplumsal yaşamın en önemli kurumlarının başında geldiğini söyledi.

Vali Daşöz, belediyelerin halkın A’dan Z’ye bütün ihtiyaçları ile ilgili kuruluşlar olduğunu ifade ederek, “ Belediyeler, ülkemizde demokrasinin gelişmesi, kökleşmesi, demokrasi kültürünün yaygınlaşması bakımından da bir anlamda demokrasinin okulu sayılan yerlerdir” diye konuştu.

ESOB'DAN..
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanlarıyla birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Sayın valimizin Malatya'ya atanması bizim için bir şanstır. Kendileriyle her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışacağız" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise esnaf ve sanatkarların üreten ve devletini omzunda yücelen insanlar olarak anladıklarını ifade ederek, "Esnaf ve sanatkarlarımızla her zaman yakın mesafede olacağız. Bizim asıl amacımız, Malatya'ya ve Malatya'daki insanlarımıza hizmettir. O nedenle hep birlikte el ele olacağız ve güzel hizmetleri yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız