SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Öbür Alt Geçitte!..

A- A+ PAYLAŞ

Sıtmapınarı'ndaki araç alt geçidindeki kamyon kazasından sonra, Kız Meslek Lisesi geçit çıkışındaki kaza, trafiği alt üst etti. Bu arada, Askeri Lojmanlar kavşağında ise kavak yüklü kamyon bir otomobilin üzerine devrildi..

Kendi içerisindeki "viraj" nedeniyle sürücüler tarafından eleştirilen Sıtmapınarı kavşağındaki araç alt geçidinde, Perşembe günü, yüklü bir kamyon, "dik" olan geçit çıkışında, hız alamadığı için rampayı aşamamış, geriye kaçıp 2 araca hasar vermiş, bu arada kamyon da hasar görmüştü.

Yağışlı, karlı dönem başladığında, Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin "ciddi problem olacağına" dikkat çektikleri alt geçitlerden Kız Meslek Lisesi kavşağında olanın çıkışında da Cuma günü akşam saatlerinde trafik kazası oldu. Sınırları zorlayan "dik çıkışı" nedeniyle, araçların Milli Egemenlik ve Turgut Temelli Caddelerine geçerken, hızlanıp, bu caddelere çıkmak zorunda kaldıkları alt geçit çıkışında C.O. yönetimindeki 44 EN 993 plakalı otomobile, M.P. yönetimindeki 44 KZ 517 plakalı otomobil arkadan çarptı. Turgut Temelli çıkışındaki kazada,44 EN 993 plakalı otoda bulunan 17 yaşındaki Serap Güngör yaralandı. Kazaya karışan sürücülerden M.P.'nin alkollü olduğu doktor raporuyla saptandı.

Kaza ve yolun darlığı nedeniyle trafik uzun süre aksadı.

Öte yandan, Şeker Fabrikası Askeri Lojmanlar kavşağında, kavak yüklü olan Hüseyin Avcı yönetimindeki 44 DF 268 plakalı kamyon devrildi. Kamyondaki kavaklar, o sırada yandan geçmekte olan 31 yaşındaki Ayşe Kartal yönetimindeki 19 AT 672 plakalı otomobilin üstüne yıkıldı ve bayan sürücü hafif yaralandı.

FOTOĞRAFLAR: (ÜSTTEN İKİ FOTOĞRAF)Turgut Temelli Caddesi'ndeki kaza yeri ve kaza nedeniyle bir şeridi tıkanan geçitte bekleyen araçlar..(ALTTAKİ FOTOĞRAF) Askeri Lojmanlar kavşağında meydana gelen kazada, devrilen kamyondan dökülen kavakların altında kalan otomobil..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız