SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Oradaydılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:27:46
Bu Kez Oradaydılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbolu'nda Yıldız Erkekler Ligi'nde müsabakalara devam edildi. Büyük heyecana sahne olan müsabakalarda, bu haftaya dostluk görüntüleri damga vurdu.

Yıldız Erkekler Ligi'nde ilk maç Atletik Basketbol İle Gençlik Spor B Takımı arasında oynandı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı, Yasin Temur-Umut Özcan hakem ikilisi yönetti. Baştan sona müsabakada üstün olan Atletik Basketbol, müsabakayı 111-15 kazandı.

Ligin ikinci maçında Gençlik Spor A Takımı ile Kano Rafting Spor Kulübü B Takımı karşı karşıya geldi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı C klasman hakemi Merve Kekeç ile il hakemi Kübra Tay yönetti. Gençlik Spor A Takımı'nın kontrolünde geçen müsabakanın ilk yarısı 22-13 sonuçlandı. Gençlik Spor B Takımı müsabakayı 47-34 kazandı.

-Sağlıkçı hazır bulundu-

Geçtiğimiz günlerde bir müsabakada sağlıkçının olmaması nedeniyle büyük sıkıntı yaşanmıştı. Bir bayan sporcunun bileğinin dönmesinin ardından uzun süre duran karşılaşmada, sağlıkçının gelmesi beklenmişti.

Atatürk Spor Salonu'nda bundan sonraki süreçte oynanan müsabakalarda sabit bir sağlık görevlisi bekletilmeye başlandı. Sağlıkçı, sakatlıklara anında müdahale etti.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız