SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Pütürge'den Aday Değil

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:12:05
Bu Kez Pütürge'den Aday Değil
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinde 2 dönem üst üste Belediye Başkanlığı görevini yürüten Dr. Necdet Ayaydın, yeni dönemde İstanbul-Avcılar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, 2 dönemden beri yapmış olduğu Pütürge Belediye Başkanlığı için yeni dönemde aday olmayacağını açıklayarak, yeni dönem için İstanbul’un Avcılar ilçesinde yine CHP’den Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu belirtti.

Pütürge ilçesinde 10 yıldan beri yapılan hizmetlerin bir çok büyükşehir ve il belediyesinden daha fazla olduğunu söyleyen Ayaydın, Pütürge’deki hizmet dönemini düzenleyecekleri Hizmet Festivali ile sonlandıracağını kaydetti.

Pütürge ilçesinde 16 Ekim günü toplu açılış töreni düzenleyerek final yapacağını belirten Ayaydın, “10 yıl içerisinde rutin belediye hizmetleri dışında yaptığımız büyük çalışmalar şunlardır; 400 bin metrekare kilitli parke yapımı, 50 bin metre altyapı su ve kanalizasyon yenilenmesi, elektrik ve telefon kablolarının tamamen yer altına alınması, Pütürge-Malatya Karayolu’nun Pütürge çıkışı 17 kilometrelik kısmı altyapısını tamamen yaparak asfalt yapımına hazır hale getirmek, 30 bin metrekare taş duvar yapımı, ilçelinin çeşitli bölgelerine 2 bin adet büyük ağaç dikimi, 5 bin adet fidan dikimi, 2 adet büyük ve görsel park, 6 adet muhtelif yerlere park, İlçenin çeşitli yerlerine 36 adet çeşme. Bir ilçede ne yapılacaksa biz kazmayı verdik. Harabe haline gelen Pütürge’ni her tarafını kazdık. 10 yıl içerisinde Pütürgelilere yakışır bir ilçe haline getirdik. Hizmetleri belediye bütçesinden yapmadık, hemşerilerimin ve kendi çevremin desteği ile bu hizmetleri yaptık. Türkiye’ye örnek bir ilçe haline getirdik. Hizmetleri bitirince yapacağımız hizmetlerin yüzde 99’unu bitirdik. Bütün altyapı hizmetleri bitmiş bir ilçeyi hazır hale getirdik” dedi.

Ayaydın, “Artık Malatya ve Pütürge’de siyasete noktayı koyuyorum. Çünkü benim Pütürge’de yapacağımız işler bitti. Pütürge’de belediye başkanlığı yapmam bize hizmet açısında hiçbir şey kazandırmayacağı için görevi bırakacağız. İstanbul, Avcılar’da belediye başkanlığı için aday adayı oldum. Oradaki hemşerilerimin parti gözetmeksizin bize desteği var” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız