SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez Rekor Yok

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:07:37
Bu Kez Rekor Yok
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kızılayı Malatya Kan Bağış Merkezi tarafından Arapgir İlçesi’nde yapılan kan bağışı kampanyasında , 265 ünite kan toplandı. Arapgir Kaymakamı Ercan Turan ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da kampanyaya destek vererek, gün boyu Kızılay görevlileri ile birlikte çalışmalar yaptılar. Türkiye genelinde kan bağışı rekorunu elinde tutan Arapgir ilçesinde; bir önceki kan bağışı kampanyasında 444 ünite kan toplanmıştı. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “İş mevsimi olması dolayısı ile kampanyaya katılım öncekilere göre düşük oldu. Ancak sonraki dönemlerde yapılacak kampanyalarda, kendi rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Cömertoğlu konuşmasının devamında; “Kızılay ile yeni bir kan bağış kampanyasına devam ediyoruz. Geçen yıl Arapgir’de; Türkiye’nin en fazla kan bağışı yapılan yeri olarak rekor kırmıştık. Daha sonraki kan bağışında da 444 ünite kan bağışı ile kendi rekorumuzu kırmıştık. Kan veren insanlar sağlık buluyor. Arapgir’de kan bağışı kampanyası 4 ayda bir yenilenmektedir. “ ifadelerini kullandı. Bu arada kan bağışı kampanyasını takip etmek için Malatya'dan Arapgir'e giden bazı basın mensupları da kan bağışında bulundu.

Kan Merkezi’nin Açıklaması

Türk Kızılayı Malatya Kan Bağış Merkezi tarafından Arapgir’deki kan bağışı kampanyası ile ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi;

“04.04.2012 tarihinde Arapgir ilçemizde yapılan kan bağışı organizasyonunda; 444 ünite kan bağışı alınmıştır. Bu organizasyonda rekor derecede kan bağışı alınmasında Türk Kızılayı’na destek veren tüm resmi kurumların daire amirlerine, kanaat önderlerine ve sivil toplum örgütlerinin liderlerine; temsil ettiği insanlar ve çalışanları adına bir adet teşekkür belgesi verilmiştir.

Malatya Kızılay Kan Merkezi, Arapgir ilçemizde 28 Eylül 2012 tarihinde tekrar kan bağışı kampanyası düzenlemiş ve 265 ünite kan bağışı kabul etmiştir. Arapgir’de bağışlanan kanlar ile; hayatları kurtulan ve şifa bulan tüm hastalar adına Arapgir halkına, Türk Kızılayı Malatya Kan Bağış Merkezi olarak minnettarlığımızı sunarız. “

Kaynak : Görüş Gazetesi (Haber-Fotoğraf : Levent Barış)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız