SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kez 'Sıfır' Başvuru!

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:35:43
Bu Kez 'Sıfır' Başvuru!
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partilerin adaylarını YSK'ya bildirmelerinin yanı sıra, bağımsız adayların da adaylık başvurusu süresi 18 Eylül günü sona ererken, Malatya'dan bağımsız adaylık için herhangi bir başvuru yapılmadığı öğrenildi.

18 Eylül Cuma günü saat 17.00'de sona eren başvuru süresinde, bağımsız adaylık için herhangi bir isim çıkmaması, son dönemlerde yapılan seçimlerde bir ilk oldu.

7 Haziran günü yapılan 25. dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Dr. Ali Yalçın, Ali Özşeker ve Münir Doğan Ölmeztoprak bağımsız aday olmuşlardı. Bu isimlerin aldığı oylar ve oranları şöyleydi:

Ali Özşeker: 311 (Yüzde 0.07)

Münir Doğan Ölmeztoprak: 10.391 (Yüzde 2.3)

Dr. Ali Yalçın: 647 (Yüzde 0.14)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız